Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen illene elköltözni...

Hány évesen illene elköltözni otthonról?

Figyelt kérdés
Egyik barátom most lett 30 éves és még mindig otthon lakik. Mondjuk csak 100 körül keres havonta, de van neki megtakarítva kb. 4 millió. Ebből el tudna indulni ha nagyon akarna, de azt mondta még gyűjtöget. Szülei már 60 fölött vannak, lehet arra pályázik, hogy lassan majd úgy is örökli a házat?
2011. márc. 9. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

nem arra pályázik... csak lehet,hogy valaki úgy fogja fel hogy:

elköltözöm-->hitelt veszek fel-->nem tudom fizetni-->kilakoltatnak,elszegényedem(ezért van csődbe az ország mert hirtelen megnőttek a kamatok nem tudják fizetni az emberek)

itthon maradok-->segítek a szüleimnek élek boldogan

2011. márc. 9. 19:02
 12/20 anonim ***** válasza:
58%

19:00

És mi van, ha megtehetné, és főzni, mosni is tud magára, sőt takarít és bevásárol, egyszerűen csak így érzi jól magát?

Mindenképpen "valami nem stimmel vele"??

2011. márc. 9. 19:03
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy a legjobb választ a madarak tudnák megadni, mikor kirepülnek a fészekből.
2011. márc. 9. 19:07
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem igen mindenképpen valami nem stimmel vele.

Én nagyon szeretem a szüleimet, de szerintem felnőttként nem egészséges dolog otthon lakni egyszerűen meg kell legyen a saját életed.

A kérdésből az is kiderül, hogy 30 éves és még nincs családja. (mert ha lenne legalább egy komoly kapcsolata, nem lakna otthon) Én kevésbé tudnék komolyan venni valakit aki 30 éves kora fölött otthon lakik, és nem a pénz, hanem az önállótlanság miatt.

2011. márc. 9. 19:11
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem mindenkinel maskor jon el az ido, de ketsegtelen, hogy minel idosebb valaki, annal nehezebben fog tudni onalloan megtanulni elni (mert bele kell szokni). Nem mindegy, hogy valaki 25 vagy 35 evesen tart ugyanott ilyen ertelemben, de olyan nincs, hogy "illik". Minden csalad es ember mas.
2011. márc. 9. 19:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Én már két éve tervezem, hogy elköltözöm, de eddig nem találtam olyan állást, amiből fenn tudnám magam tartani. Tudom egyesek szerint ciki vagyok, de nem tudok egyenlőre mit csinálni.

27/N

2011. márc. 9. 23:01
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
A családok régen is együtéltek több generáció egy fedél alatt. Mért lenne jobb ha eladósodna egy svájci frank alapú kölcsönben és 30 évesen már talán utcán lenne.
2011. márc. 9. 23:27
 18/20 anonim ***** válasza:
89%
akkor "illik" elköltözni otthonról, ha van HOVA, és van MIBŐL....
2011. márc. 10. 07:14
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
ma 07:14 ott a pont.
2011. márc. 10. 21:20
 20/20 anonim ***** válasza:
70%

a barátnőm 26 éves, dolgozik, tanul, de nem költözik el, mert nincs értelme. szereti az anyukáját, jól megvannak.

emellett minden nap főz, takarítja a lakást, bevásárol.

ha nincs párja, akkor mégis mi a ló füléért költözzön el? hogy hazaérve a 4 falat bámulja egyedül?

különösebben gyűjtenie sem kell, mivel már biztosítva van számára egy lakás, viszont még nem tartja indokoltnak, h kirepüljön. neki ez soha sem lesz ciki, mert nem így fogja fel.

2011. márc. 11. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!