Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek milyen tulajdonsá...

Szerintettek milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy JÓ pasi?

Figyelt kérdés

Mármint hűséges,nyugodt, megfontolt stb.

csak őszinte válaszokat kérek és lényegretőrö legyen!

2011. márc. 9. 14:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát én pl. nő vagyok és utálok beszélni az érzésekről, én akkor hagynám ott a pasim ha folyton azzal jönne hogy "szeretlek" és társai. Komolyan, szerintem én max. utoljára 3-4 évesen mondtam ezt anyámnak (ha mondtam)... És ha nekem mondják arra egyszerűen nem tudok mit reagálni. Zavarba hoz. Csak azért mondom, hogy nem minden nő ilyen, hogy mindig mindent ki kell nekik mondani... (bár biztos jóval kevesebben vagyunk..)
2011. márc. 9. 15:38
 22/28 anonim ***** válasza:

becsületes, hűséges, intelligens, segítőkész, odaadó, nyitott, kedves (+jóképű+házias)

Tudom h ilyen nincs:((((

2011. márc. 9. 16:00
 23/28 anonim ***** válasza:

Külsőre Gerard Butler, belsőre olyan, mint én.

Tehát nem létezik ilyen. :)

2011. márc. 9. 18:11
 24/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:00

Van, csak ritka. :)

2011. márc. 9. 18:46
 25/28 anonim ***** válasza:
7%
álszentség magasiskolája
2011. márc. 9. 19:07
 26/28 anonim ***** válasza:

szeresse a sportokat, a focit, amerikai focit, jegkorongot, baseballt.. Szeressen szexualis teren a rendelkezesemre allni a nap 24 orajaban, hagyja azt, hogy korbe ugraljam, hogy fozzek neki, sussek, vasaljak stb.. Sorozzon velem a tv elott, es legyen ckm es playboy elofizetese. Legyen ferfi :) plane az enyem.. : ) Az oszinteseg stb.. Ezt minek irjam le, ezt mindenkitol elvarom. :) de, hat van akinel nem.. :) (es igen, immaron 3 eve enyem a szamomra tokeletes ferfi :))

20/l

2011. márc. 9. 22:50
 27/28 anonim ***** válasza:

- bármit (a létező legintimebb, legkényesebb témákat is) meg lehessen vele beszélni, anélkül, hogy kiábrándulna a párjából

- hűséges, abszolút monogám típus

- toleráns

- nyugodt

- megértő

- intelligens

- hasonló gondolkodással rendelkezzen, mint a párja

2011. márc. 10. 07:19
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Most, ahogy olvasgattam egy-két pasi válaszát, még annyit hozzáfűznék, hogy egy jó pasi nem pesszimista, nincs befordulva, nem elkeseredett, és nem háborodik fel egy-egy netes kérdésen! :)
2011. márc. 10. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!