Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek milyen tulajdonsá...

Szerintettek milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy JÓ pasi?

Figyelt kérdés

Mármint hűséges,nyugodt, megfontolt stb.

csak őszinte válaszokat kérek és lényegretőrö legyen!

2011. márc. 9. 14:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
megértő, őszinte, védelmező, megbízható, értelmes
2011. márc. 9. 14:47
 12/28 anonim ***** válasza:
17%
Van barátnőm,nem vagyok elkeseredett,csak egy egyszerű ténymegállapítást tettem.Nem kell itt álszenteskedni,hogy milyen belső tulajdonságú legyen,mert legtöbbeteknek a külső a lényeg és pont.Kevés nő van aki tényleg ilyen és elég kicsi az esélye, hogy ez a kevés itt gyülekezik a monitor előtt.
2011. márc. 9. 14:48
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg pont elég sok esélye van hogy az a kevés itt gyülekezzen. Akikről te beszélsz, azok vagy a 3-4 pasijuk közül az egyiknél akcióznak, vagy valami bulira készülnek, vagy a rengeteg igazbarátjukkal lógnak..
2011. márc. 9. 14:50
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
Egy jó pasi az már majdnem Férfi. :D
2011. márc. 9. 15:06
 15/28 anonim ***** válasza:
67%

Álszenteskedés? Ahh...de, de elkeseredett vagy.

De mondjuk ilyen hozzáállással nem is fogsz értelmes lányt találni, mert megszólalsz, és rögtön elmenekül majd előled.

2011. márc. 9. 15:06
 16/28 anonim ***** válasza:
67%
Jaj, most látom van barátnőd. Akkor ezek szerint ő is egy lökött tyúk? :)
2011. márc. 9. 15:08
 17/28 anonim ***** válasza:

Okos, művelt, szereti az állatokat (ez alap dolog, nem engedek egyikből sem), jó humorú, alapvetően tekintélyt parancsoló, de egy jó szívű ember.

22/L

2011. márc. 9. 15:11
 18/28 anonim ***** válasza:
Lehessen mindent megbeszelni vele,legyen aranyos,neha dicserje a kulsot,mikor kicsipjuk magunkat.Onfelaldozo,segitokesz,talpraesett,es tudja hol a helye az eletben.
2011. márc. 9. 15:19
 19/28 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi hozaszolasokat!
2011. márc. 9. 15:20
 20/28 anonim ***** válasza:

Engem rendszeresen azért hagynak el a barátnőim, mert nem közlöm velük, hogy szépek vagy, hogy szeretem őket és mind szerint nem elég kimutatni az érzéseinket, hanem ki is kell mondani. Ez szerintem butaság. De ennek ellenére egyik sem fogadott el így, hogy nem vagyok olyan ember aki az érzéseiről beszélgetne.. Ennyit ér az ölelés, figyelmesség, türelem, humor stb.stb. Ha nem mondod azt, hogy "szeretlek" illetve, hogy "hú, te vagy a legszebb a világon" ... akkor kutyát sem érdekled egy idő után.

Az meg, hogy elmegyek vele vásárolni és mondom, hogy melyik ruha áll neki jól és ki is fizetem neki és örülök ha rajta van szintén nem elég. MONDANI KELL! eh eh butaság. De majd úgy is kinőnek ebből egyszer és akkor jó lesz.

2011. márc. 9. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!