Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párotok megcsókol titeket,...

Párotok megcsókol titeket, mikor reggel elmegy dolgozni vagy este mikor hazaér?

Figyelt kérdés

Mióta vagytok házasok?

Nemet és kort is írjatok légyszi

(minden normális válaszolót lájkolok)

2011. márc. 8. 18:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem "rendes csók" hanem szájrapuszi. Ébredéskor, munkába menet, hazaérkezéskor, elalvás előtt. Ezek mindig.

8 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van 33N/35F

2011. márc. 8. 19:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem vagyunk házasok:de 7 éve együtt vagyunk,reggel ő korán megy akkor még alszom de kihámoz a kispárnáim alól és ad egy csomó puszit,de amikor estére megy dolgozni akkor megcsókol!De ha haza jön akkor csak puszi van!

36N/40F

2011. márc. 8. 19:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

15 év ebből 14 éve házasság, és igen van szájra puszi amikor megy dolgozni, vagy ha hazajön.

32 N

2011. márc. 8. 19:12
 14/23 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

19:09: akkor legalább 35 éve ilyen jól megvagytok! Ezt jó látni :)

2011. márc. 8. 19:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Akármelyikünk megy el itthonról, még ha rövid időre is, akkor is igen :)

25/N

Ja, és 2,5 éve vagyunk házasok.

2011. márc. 8. 19:18
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

4 éve

rengetegszer megcsókol,nem csak ha jön vagy megy (bár együtt jövünk-megyünk melóba),hanem amikor itthon vagyunk,akkor is ahányszor elmegy mellettem,vagy ha filmezünk,ahhoz bújik a mai napig és puszilgat,meg akárhol vagyunk

néha olyan érzésem van mint ha tinik lennénk,és az újdonság varázsa

valamelyik nap még szerelmet is vallott,pedig kb 1 éve nem tette (ne a sima szeretlekre gondolj,azt mondja sokszor,hanem olyan igazi "még mindig szerelmes vagyok beléd....")

23/N 26/F

2011. márc. 8. 19:20
 17/23 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom a csókot hogy érted (francia csókra gondolsz?)

Ébredéskor, amikor köszönünk egymásnak, amikor megköszöni a reggelit, amikor elindul és amikor hazaér, szájrapuszit kapok :))

De miért kérded? Nálatok ez hogy van?

3 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. 25/L

2011. márc. 8. 19:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Reggelente nem mindig. Általában ő kel előbb. Ha puszi nélkül megy el, olyankor sokszor felébredek arra, hogy elment és nem puszilt meg. 3,5 éve vagyunk együtt. Ezalatt volt 1 év amikor egyáltalán nem adott már reggel puszit azon a címen, hogy nem akar felébreszteni. De ez hazugság, mert azelőtt mindig úgy ment el, hogy megpuszilgatott.

Amikor nap közben találkozunk, olyankor mindig van szájrapuszi. Ez azért tök jó, mert ettől 30 éves házasnak érzem magam, azok puszilkodnak így. Igazán már sose csókol meg. Innen tudom, hogy már nem szerelmes belém. Olykor még elkap nap közben, főleg ha jó kedvem van és megpuszilgat, olyankor még néha eszembe jut, milyen volt amikor szeretett. De igazából már nem vagyok boldog vele.

2011. márc. 8. 20:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Én 33N, ő 31F
2011. márc. 8. 20:13
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

28/39, 4 éve.

Igen, kivéve, ha elfelejti, mert szórakozott a lelkem :)

Illetve reggel nem szokott, ha én még alszom, amikor elmegy, mert nagyon rossz alvó vagyok és már ettől felébredek annyira, hogy nem tudnék visszaaludni.

2011. márc. 8. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!