Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul esik ha ma nem kaptok...

Rosszul esik ha ma nem kaptok virágot a párotoktól nőnapra?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 12:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Dehogy esne rosszul. Vannak komolyabb dolgaink,mint a Nőnapi virág vásáslás. Örülök,hogy eljár dolgozni,nem piál,szereti a gyerekünket és engem. Virág? Nem azt várom,hanem a társaságát. szerencsére 2 óra mulva itthon lesz.
2011. márc. 8. 13:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Amikor semmi extra nincs,akkor rosszul esne

De mostanában meló és suli miatt állandóan ideges,semmire nincs ideje,nem fogok csodálkozni ha elfelejt hazafele belépni a virágoshoz:)

ugyanugy finom vacsi és nyugi várja itthon...majd hisztizek ilyenért ha tényleg nincs jobb dolgunk

kollégáktól kaptam virágot,van száradnivaló:)

2011. márc. 8. 13:30
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Nem esik rosszul és akkor sem értem, hogy miért járna ilyenkor virág.. adjon az év bármelyik átlagos napján azért, mert szeret, azért mert jó érzést akar nekem okozni. És ne azért mert ma Nőnap van és muszáj..
2011. márc. 8. 13:33
 14/21 anonim válasza:
Az én párom mindig elfelejti akár még a saját születésnapját is. Nos valszin nem tudja,hogy ma nőnap van, különben már hívott volna, de volt olyan is, hogy "direkt" felejtette el, és megvárta az estét vele, de csak nagyot nevetett, mert tudta, hogy hisztizni fogok:DD Szal a mai nap: vagy ez, vagy az. Nem várom el a virágot, nem esne persze rosszul, de lényeg, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást!
2011. márc. 8. 13:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Dehogy esne rosszul, engem aztán rohadtul nem érdekel az ilyesmi.
2011. márc. 8. 14:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
nem, ha csokit kapok helyette:)
2011. márc. 8. 15:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem. Ha összejön, akkor elvisz sütit enni, de ha nem jön össze, az sem baj. Amúgy is sokat dolgozik, keveset vagyunk együtt, az együtt töltött idő lesz az ajándék.
2011. márc. 8. 15:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem is jutna eszébe meglepni 1 virággal.. Bár az is jól esett volna, ha csak meglepetésképp kijön a sulim elé. De ilyet se csinált soha..
2011. márc. 8. 16:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne. Ahogy a Valentin nap sem (nekem ugyanaz, ajándék, ajándék, a nagy semmire). Elég, ha mondja és már az is jól esik, de ő nem ilyen, így biztos készül majd valamivel. :D
2011. márc. 8. 16:56
 20/21 anonim ***** válasza:
7 éve nem ad ilyenkor, mert ez szerinte nem ünnep. És rosszul esik.
2011. márc. 8. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!