Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Verekedtél már a párodért/szer...

Verekedtél már a párodért/szerelmedért? Tök mindegy, hogy fiú vagy, vagy lány.

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 22:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én csak egy volt pasim vertem meg. Na azt már nem szerelemből, simán b@sztatott.:)
2011. márc. 7. 23:08
 12/19 anonim ***** válasza:

én nem verekedtem,de engem viszont már vertek meg. Így utólag vicces,de akkor nem volt az.

nagy társasággal voltunk majálisozni,álltunk sorba dodzsemeknél,mikor egy csaj kirángatott,és elkezdett ütni,azt se tudtam mi van! A Polgárörök szedték le rólam. utólag kiderült,h a csaj azt a lányt akarta elintézni akivel buliba smárolt a pasija. A srác mutatott rám h én voltam,mert nem merte a csajnak megmondani h ott áll melletük az akivel megcsalta. A nővéremék azt akarták h jelentsem fela csajt,de én nem akartam magamnak nagyobb bajt.

Akkor 15 éves voltam,most 22

2011. márc. 7. 23:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem, de a férjem miattam igen. Belekötött valami paraszt, mikor együtt sétáltunk, ott keménykedett, utána meg nekem állt, meg engem bszogatott meg fenyegetett erre a férjem nekiment, össszeverekedtek és megverte. Azóta se láttuk. De az ahogy kinézett, meg ahogy beszélt, azt szavakkal nem is lehetett volna bántani. Azt mondta amúgy, hogy nem érdekelte volna, de mikor már velem kezdett el szemétkedni, meg ilyenek akkor elborult az agya és egyszerűen nekiment. Mondjuk ő eleve egy küzdősportolt, meg ismeri a fajtáját ezeknek, nem csodálom, hogy nem farkat behúzva elsétált.
2011. márc. 8. 03:16
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Verekedni nem...nem hagytam rá lehetőséget...hülye kis r.banc nem fogta fel hogy kopjon már le,hajánál fogva kirángattam az adott helyről...és otthagytam...verekedni nem kezdek,letörik a körmöm és az 50 kilómmal amugysem vagyok esélyes:D
2011. márc. 8. 07:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyszer a páromnak nekiszökött a VOLT párom ÖCCSE (!!!)

Szerencsére időben sikerült leszedni azt a ....-et a páromról.

2011. márc. 8. 07:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, de a férjem igen, bár ő is csak egyszer.

2005-ben költöztem ide Magyarországra és mivel én anno csak automata váltós autót tanultam meg vezetni, így itt újra kellett járnom a tanfolyamot. Meg is lett a jogosítványom, de azért volt még hova fejlődnöm, ezért sokat gyakoroltunk.

Én mentem elöl, ő meg utánam néhány autóval, így kívülről láthatta, hogy mit csinálok jól, rosszul stb.

Egy lámpánál, mikor sárgára váltott, akkor nem hajtottam át, hanem inkább megálltam. Erre kiszállt a mögöttem lévő autóból egy 2 méteres kigyúrt állat, odajött, és elkezdte rugdosni és ütögetni az ajtóm, hogy szálljak ki.

Ekkor már ott volt a férjem is, aki legnagyobb meglepetésemre rövid úton elintézte a nála nagyobb "úriembert".

Mellesleg én is intelligensnek tartom magam, de abban a helyzetben nem hiszem, hogy tudtam volna bármi olyat mondani, ami javított volna a helyzetemen.

2011. márc. 8. 12:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, én vagyok a sétaközben verekedős felesége. Dettó. Egy primitív állaton mit lehet bántani szavakkal? Semmit. Lehet, hogy kulturáltak vagyunk, meg van illemtan, de így is úgy is állatok vagyunk mind, csak felöltöztetve, és nem mindenki sétál a kötözködő primitív kétméteres állatok mellett. Amúgy, az ilyennek, ha beszólsz, akkor meg ő üt először, szóval a szájkarate még hátrányba is hoz.
2011. márc. 8. 13:10
 18/19 anonim ***** válasza:
9%

nekem megdugták a csajomat buliban, a pasit meg ugy megvertem h a rohammentő vitte el engem meg 2 rendőrautóval vezett el 7 jard :D:)XD

gyereknek eltört a 2 keze álkapcsa orra meg betört a feje + agyrázkódás zúzódások stb... 2 hétig életveszélyben feküdt a kórházban, én meg másnap reggel kijöttem a jardról és azóta is élek :)

2011. márc. 8. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Na akkor gondolkodott egy ideig, hogy megérte-e.
2011. márc. 8. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!