Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen előnyöd származik a...

Milyen előnyöd származik a családtagod/barátod munkájából?

Figyelt kérdés

Tehát hogy pl testvéred, vagy barátnőd fodrász és ingyen/olcsóbban megcsinálja a hajad.

Ilyenekre gondoltam:) (persze nem úgy, hogy kihasználod ezt a helyzetet) Csak kíváncsiság:D

Előre is köszi:)

2011. márc. 6. 10:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jó barátom pizzériában szakács, mindig extra feltéteket kapok :)

férjem titkárnője vagyok, ugye ez egyrészt nagy előny mert nem rúghat ki és még sorolhatnám, másrészt azért sok is volt, ugyanazt csináljuk minden nap, ugyan azokkal találkoztunk, ugyanaz történt velünk, így már nap végén beszélgetni sem volt kedvünk (most itthon babázok :))))

2011. márc. 8. 23:51
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
anyu könyvelő s megcsinálja az adóbevallásokat a családban. :)
2011. márc. 9. 01:02
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Na nekem semmi! Apósom asztalos,de az unokájának se egy kiságyat, se egy kis pelenkázósszekrényt nem képes csinálni! Persze a haverjának elmegy vasárnap délben hirtelennyében lambériázni. Én meg a 9 hónap alatt hiába kértem.
2011. márc. 9. 09:20
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

A férjem személyi sérülésekkel foglalkozik, úgyhogy ha egyszer elütnek és eltörik a gerincem, biztos, hogy kiprésel pár milliót a biztosítóból :)))

Neki meg az a haszna belőlem, hogy több nyelven beszélek és tanítok is magántanárként, őt természetesen ingyen. Illetve nem teljesen ingyen, mert mondtam, hogy ingyenebéd nincs, úgyhogy természetben fizet ;-)

2011. márc. 9. 10:16
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Apukám festő így otthon nem hívunk szobafestőt ő megcsinálja, ha saját lakásom lenne,akkor őt hívnám,de az anyagot ki kellene fizetni.Illetve kisebb szereléses dolgokhoz is ért, szóval ilyenért nem hívunk szakembert
2011. márc. 9. 11:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A férjem informatikus volt, ingyen volt minden eddig, ami számítógéphez kapcsolódik.
2011. márc. 9. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!