Milyen előnyöd származik a családtagod/barátod munkájából?
Tehát hogy pl testvéred, vagy barátnőd fodrász és ingyen/olcsóbban megcsinálja a hajad.
Ilyenekre gondoltam:) (persze nem úgy, hogy kihasználod ezt a helyzetet) Csak kíváncsiság:D
Előre is köszi:)
Köszi a válaszokat még jöhetnek :) A lepontozásokat mondjuk nem értem, de mindegy.
Egyébként nem értek azzal egyet h szerelő túlzás. Egyrészt, lehet, hogy akinek az apja az, az is szegény, és a szegények, akiknek nincs ilyen ismerőse, azok is kihasználnák ezt a lehetőséget ha lenne. És nem hiszem, hogyha mondjuk apu villanyszerelő lenne és eljönne hozzánk vmi problémához 20percre, akkor már pénzt kérne..nekem ez lenne a furcsa.
A szüleim tanárok (illetve ez mellett mindketten gyógypedagógusok is). Nevelési tanácsokat rengeteget adnak, főleg anyukám, aki azért szakértői szemmel sok dolgot észrevesz, nagyon jó tanácsokat kapok tőle.
A testvérem büfés, szokott hozni megmaradt fincsi szendvicseket :D
ingyen mozi
ingyen magán nőgyógyászati vizsgálat
több mint a semmi :)
Apukám informatikus, így bármit megcsinál, ami számítógéppel kapcsolatos, emellett ért a mosógép és hűtő szereléshez, bármilyen elektromos dolgot beüzemel néhány perc alatt, stb. Abból kifolyólag, hogy informatikus, csomó ilyen dolgot kap. Pl. az én mobilom céges, a Samsung Galaxy Tabunk szintén, számítógépem is, illetve az iPodomat apukám kapta Karácsonyra a cégtől, de neki nem kellett. Apukám felesége az Avonnál dolgozik, így ünnepekre, ill. szülianpra-névnapra kapok tőle Avonos dolgokat. Nevelőapám nővére cukrász, így amikor anyum meg ő mennek hozzájuk (messze laknak) mindig hoznak sütit. Nagypapámnak és a nagybátyámnak van együtt egy ilyennem is tudom milyen boltja. :D A villanykapcsolóktól a horgász felszerelésen át a fűnyíróig minden van ott, így tőlük kaptunk féláron villanykapcsolót amikor házat építettünk.
Legjobb barátnőmnek a szülei mindent maguk csinálnak, így ők építették a házukat, a kertben ők csinálták meg selymesre a füvet, ők építettek a kertbe kicsi atvacskát, sziklakertet, stb-t, így nekünk is segítettek cserépkályhát építeni.
utazások- utazási irodánk van
ingyen víz, gázszerelés és egyéb elektronikus berendezések szerelése- apum révén
adóbevallásomat nem kell megírnom- anyum adóellenőr
nem kell fizetnem a festőért- nagybátyám festő
a hivatalokban nem kell sorbaállni, mert előrevesznek- apum kapcsolatai
kiváló sebészeknél és orvosoknál lehetőség a gyógyulásra- apum által
új autóvásárlás 60- 70 % kedvezménnyel- családi barát
bármikor kaphatunk vadhúst- apum vadász
a fodrász féláron csinál nekem bármit, mert tetszik neki a hajam :)
barátnőm megcsinálja a körmeimet, ha akarnám
unokanővérem varr nekem bármilyen ruhát- varrónő
jaj és ingyen ügyvéd- családi barát
és amit imádok: ingyen bölcsességek és gyönyörű gondolatok hallgatása- szerelmem által ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!