Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, feleségek, hosszabb...

Férjek, feleségek, hosszabb kapcsolatban élők! Nem hiányzik néha az újdonság varázsa?

Figyelt kérdés

A párommal elég régen vagyunk együtt idén lesz 4 éve. Még fiatalok vagyunk (húszas évek eleje)...Tegnap elmentem egy bálba, több srác kért fel táncolni (rendes élőzenés bál...) Akkor, abban a helyzetben nem tagadom, gondoltam arra, hogy milyen lenne ismét "újrakezdeni" a randizgatást, ismerkedést. (nincs senki kiszemeltem, akár a párom is lehetne az, csak, hogy legyen újra a kezdeti izgalom, újdonság, kíváncsiság)

Persze ha józan ésszel belegondolok (nincs bennem semmiféle koktél:P ) akkor semmi pénzért nem hagynám el a páromat, hiszen valóban ő az életem. Egy biztos pont az életemben, akit szeretnék gyermekeim apjaként...A kapcsolatunk nagyon jó, rengeteget beszélgetünk, mindent tudunk egymásról, azonosak a terveink, vágyaink, rengeteget nevetünk együtt...amolyan "minta-párnak" emlegetnek. Mégis tegnap egy koktél után előjöttek belőlem ezek a dolgok...más volt hasonlóan?

2011. márc. 5. 21:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is ezeken a dolgokon gondolkozom már egy ideje, hogy olyan jó lenne újra az a kezdeti izgalom, az a pár hónap amikor alig várom hogy lássam, hogy felhívjon, annyira örülök az sms-ének az első csók, és az első pár közösen töltött éjszaka olyan jó lenne ezeket újra átélni. De én is tudom, hogy ezek a dolgok csak pár hónapig tartanak! Aztán minden elmúlik, is megszokott lesz. És mi van ha az új pasi meg 1év után megcsal? A régi pedig soha nem tette volna ezt? Akkor nagyot fogsz csalódni!
2011. márc. 6. 12:52
 22/22 A kérdező kommentje:

"És mi van ha az új pasi meg 1év után megcsal? A régi pedig soha nem tette volna ezt? Akkor nagyot fogsz csalódni!

"

Nincs semmiféle új pasi, nincs semmiféle új kapcsolat. Nem is akarok, pont erről beszéltem...:)

köszi amúgy:D

2011. márc. 6. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!