Férjek, feleségek, hosszabb kapcsolatban élők! Nem hiányzik néha az újdonság varázsa?
A párommal elég régen vagyunk együtt idén lesz 4 éve. Még fiatalok vagyunk (húszas évek eleje)...Tegnap elmentem egy bálba, több srác kért fel táncolni (rendes élőzenés bál...) Akkor, abban a helyzetben nem tagadom, gondoltam arra, hogy milyen lenne ismét "újrakezdeni" a randizgatást, ismerkedést. (nincs senki kiszemeltem, akár a párom is lehetne az, csak, hogy legyen újra a kezdeti izgalom, újdonság, kíváncsiság)
Persze ha józan ésszel belegondolok (nincs bennem semmiféle koktél:P ) akkor semmi pénzért nem hagynám el a páromat, hiszen valóban ő az életem. Egy biztos pont az életemben, akit szeretnék gyermekeim apjaként...A kapcsolatunk nagyon jó, rengeteget beszélgetünk, mindent tudunk egymásról, azonosak a terveink, vágyaink, rengeteget nevetünk együtt...amolyan "minta-párnak" emlegetnek. Mégis tegnap egy koktél után előjöttek belőlem ezek a dolgok...más volt hasonlóan?
"És mi van ha az új pasi meg 1év után megcsal? A régi pedig soha nem tette volna ezt? Akkor nagyot fogsz csalódni!
"
Nincs semmiféle új pasi, nincs semmiféle új kapcsolat. Nem is akarok, pont erről beszéltem...:)
köszi amúgy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!