Férjek, feleségek, hosszabb kapcsolatban élők! Nem hiányzik néha az újdonság varázsa?
A párommal elég régen vagyunk együtt idén lesz 4 éve. Még fiatalok vagyunk (húszas évek eleje)...Tegnap elmentem egy bálba, több srác kért fel táncolni (rendes élőzenés bál...) Akkor, abban a helyzetben nem tagadom, gondoltam arra, hogy milyen lenne ismét "újrakezdeni" a randizgatást, ismerkedést. (nincs senki kiszemeltem, akár a párom is lehetne az, csak, hogy legyen újra a kezdeti izgalom, újdonság, kíváncsiság)
Persze ha józan ésszel belegondolok (nincs bennem semmiféle koktél:P ) akkor semmi pénzért nem hagynám el a páromat, hiszen valóban ő az életem. Egy biztos pont az életemben, akit szeretnék gyermekeim apjaként...A kapcsolatunk nagyon jó, rengeteget beszélgetünk, mindent tudunk egymásról, azonosak a terveink, vágyaink, rengeteget nevetünk együtt...amolyan "minta-párnak" emlegetnek. Mégis tegnap egy koktél után előjöttek belőlem ezek a dolgok...más volt hasonlóan?
22:06 22:10
Nem gondolom azt, hogy ez a kapcsolatunk végét jelenti, és azt sem, hogy nem beszélhetem meg ezt a párommal. Előfordult már ennél kényesebb téma megbeszélése is mindenféle harag nélkül köztünk.
Egyébként pont, hogy nem azt mondtam, hogy nem szeretem a páromat, hanem, hogy szeretem és néha az "újrakezdés" érzése erős bennem, de írtam, nem azt jelenti hogy a párom nélkül. Csak az érzés maga az első öleléssel, csókkal, kézfogással...
Természetesen most pld a másik az erősebb bennem, a mostani biztonságot nyújtó kapcsolatom...
22:18
Köszi, na látod, tegnap én is pont így voltam:)
A TÖBBIEKNEK is ezer köszönet, minden válaszért:)
Épp ezen gondolkozok egy ideje, és arra jöttem rá, hogy mindenkiben van ez szerintem (még bennem is, de eszembe sem jutna félrelépni, elválni). Az az egyik legszebb az ember életében, mikor megtetszik valakinek, főleg akivel hosszabb távon van, és randiznak, majd ugye belemennek a hosszú kapcsolatba, házasságba, és ennek vége. Majd egyszercsak újra megkívánja az ember ezt az érzést. De ezt le kell gyűrni valahogy, mert ha megadja magát az ember mindig, akkor sosem lesz egy hosszú kapcsolata, hanem mindig továbblép, és legalábbis szerintem, az úgy nem módi. Ne hagyd magad, és majd az italra fogod, onnantól a boldog életeteknek annyi.
Igen másnak is hiányzik és ennyiben maradtunk
Köszi a válaszokat!
A Szerelmes párokról a "mit mutatok kifele" eszembe jut nekem is. Viszont mi nem voltunk ilyenek. Elég sok időt vártunk egymásra míg megtörténhetett az első csók, csodásak voltak az első beszélgetések, bemutatás a családnak, ilyenek. De mondom, sosem hagynám el a páromat:)
A másik, az italra nem fogom, mert nem szoktam inni, kb fél éve ittam utoljára alkoholt. Ez is csak egyetlen alkoholos koktél volt...
köszi a válaszokat:D
:) megoldjuk, nem gond.
Nem is gondoltam, hogy ez tönkreteheti a kapcsolatunkat, vagy ilyesmi, csupán kíváncsi voltam a válaszaitokra, köszönetem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!