Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valaki abban a helyzetben,...

Van valaki abban a helyzetben, hogy az anyósék a párjuk, volt feleségével tartják a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 16:16
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egész egyszerüen semmi keresnivalója már ott.Be kell jelentkezni hogy mehetünk vagy sem,hogy vajon ott van-e az a nő akit állitolag utálnak ők is,de közben jópofiznak vele?:S
2011. márc. 5. 16:45
 12/40 Veca75 ***** válasza:
77%
Ha jól értem Te a meny vagy:) légy büszke,hogy Te a női szerepet játszod,mosol,főzöl,az idő majd igazol,nem kell versengeni a múltal-valamiért váltott a párod,CSAK AZ SZÁMÍT,HOGY TÉGED SZERET!a rokonokat meg tojd le...:)
2011. márc. 5. 16:48
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Van gyereke a nőnek a párodtól?
2011. márc. 5. 16:49
 14/40 A kérdező kommentje:
van egy lánya,de zsarol mindenkit a gyerekkel,őket is és minket is
2011. márc. 5. 16:51
 15/40 Veca75 ***** válasza:
77%
Van egy mondás...Okos enged....:) lépj már túl ezen,és legyél okosabb,ha azt látja hogy zavar a jelenléte,csak többet fog menni-hidd el! Mi is odaszoktunk szólni ha megyünk mivel nem ott lakunk,ezért úgy illik,és megspórolhatod a mérgelődést,ezért írtam ne menj pár hétig hátha kapcsol anyósod!
2011. márc. 5. 16:52
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha el is váltak, az unoka unoka marad. Az anyóst is meg lehet érteni, hogy nem akarja magára haragítani a nőt, nehogy eltiltsa tőlük a gyereket. Ne légy önző.
2011. márc. 5. 16:53
 17/40 A kérdező kommentje:
az előbbi csak példa volt..nem járok oda max 1évben egyszer.nem rágodok ezen,csak érdekelt más véleménye
2011. márc. 5. 16:54
 18/40 A kérdező kommentje:

16:53

végzés van róla hogy mikor láthatják igy nem lenne kötelező nekik sem jóban lenni a nővel,ugy ahogy mi sem vagyunk.

2011. márc. 5. 16:56
 19/40 anonim válasza:
52%
Sajnos,van ilyen.Azt is el tudom képzelni,hogy a volt feleség téged akar bosszantani ezzel.Én azt aláírom,hogy az unoka unoka marad.Ennek semmi köze a volt menyhez.A párodnak kellene szépen elmagyarázni az anyjának,hogy őneki már te vagy a családja.Az unokájától nem is kell elszakadnia,de lehet ezt diszkrét keretek között is csinálni.Aki nem ért egyet a felháborodásoddal,az még nem élt át ilyet.
2011. márc. 5. 17:03
 20/40 A kérdező kommentje:

utolsó!

igy van,ezt csak az tudja és ha unoka miatt?!akkor mindegyik unokájáért küzdjön,az enyémért nem küzd,nem is érdekli.Holott nekem is nyalhatna az unoka miatt. senki nem érti a környzetünkben,mindenki különbnek tart attól a nőtől,és én még nem tettem vele azt amit "az" velük

2011. márc. 5. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!