Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem szeret oltozkodni a...

Miert nem szeret oltozkodni a parom?

Figyelt kérdés
Egy eves kapcsolatunk alatt a paromon(ferfi) mindossze 2 nadragot,nyaron 4-5 polot es telen ugyanazon polokra raveve max 2 pulcsit lattam,nagyjabol ennyibol all a ruhatara.Ajandekoztam mar neki pulcsit,nadragot,de soha nem lattam rajta.Nem anyagi okokboL,mert anyagilag jol all,megengedhetne maganak jo cuccokat,megsem vesz soha semmi ruhanemut.En mar unom hetekig nezni ugyanazt a szerelest rajta.Este kimossa,reggel ugyanazt visszaveszi,es ezt hetekig muveli.Addig jar benne,amig le nem szakad rola.Mit tegyek,hogyan vezessem ra,hogy kicsit tobbet adjon magara?
2009. febr. 18. 10:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

Jaj csajok, ismerem a problémát. :S Pasik: nem ez a legfontosabb, az tény, de igenis SZÁMÍT! Szedjétek össze magatokat!

Egyik ex felvett olyan összeállításokat, hogy majd elsírtam magam, amikor jött felém... Anyukám egyszer mondta is, amikor a randevúra indultam, hogy vegyek fel valami egyszerűbb ruhát, mert hülyén fogunk egymás mellett kinézni. :(

Másik a tipikus betegségben szenvedett: ugyanaz a póló, vagy talán 2 váltogatva, de mindig egyforma, az biztos... :S

Velük elég hamara szakítottam - nem az öltözködés miatt, de nem volt igazán jó pont, hogy akárhol megjelenünk, mindenki azt kérdezi, hogy hogy járhat egy ilyen csinos nő egy ilyen alakkal? :S Nem én találtam ki, volt, hogy ezt véletlenül meghallottam, vagy közvetlenül nekem szegezték.

Gondoljatok már arra, hogy a barátnőtök is büszke akar lenni rátok! - ne csak Ti villogjatok Vele!!!!

Tartós kapcsolataimban hiúságra hatással ("hmmm mennyivel FÉRFIASABB/izmosabb stb. vagy így" mennyivel jobban tetszel ebben és ebben), érveléssel (gondoljon rám is, illetve az összhatásra), közös vásárlással, ha minden kötél szakadt, asztalra csapással ("így nem megyek veled sehova!") ezt meg tudtam oldani.

Fontos, hogy azért a stílusából ne akarjátok kiforgatni a pasit. Rockergyerekre hiába akarnátok nyakkendőt adni, vagy sportos pasiraállandó jelleggel elegáns ruhákat - és ez azárt jogos.

2009. febr. 18. 12:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk majdnem hasonló. De csak majdnem. Viszont egész jól haladok a 'leszoktatással'. Egész egyszerűen közöltem vele, hogy igénytelen cuccai vannak, és van, hogy taszít az a szerkó ami rajta van.

Van két pulcsija. Tele van már luggatva, nagyjából olyan 80-as évek piacos hangulatát idézi. Iszonyat ocsmány. Ő ezt nagyon szereti(szerette) otthon hordani. Én meg majd elhánytam magam tőle. Én egyszerűen "elfelejtem" neki kimosni, mindig a szennyestartó alján pihen a két pulcsi (mostmár asszem csak egy, mert a másikat befogtuk valaminek).

Szerencsére mióta velem van eléggé figyel az öltözködésére. Mondjuk most is rá kell szólni, hogy 2-3 nap után ne horja már ugyanazt az inget (válasz: de minden nap cserélem alatta a pólót). Egyszerűen addig hordja, míg "mosásérett", és akkor cserél. Mostmár sűrűbben. De még most is vannak harcok. PL. farmert egy-másfél hétig hord, mert "minek cserélgetni, mert úgy mindkettő koszos lesz, így egyet hordok sokáig...

Amúgy meg egy csomó gönce van, egy halom inge, és néha olyan hülye indokokkal jön, hogy már elröhögöm magam rajta. :)

2009. febr. 18. 12:53
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem szereti a ruháit.

Meg van aki szereti a kopottat.

Én olyat veszek a páromnak: méregdrága, márkás póló, szegetlen gyárilag lyukas, ki van hipózva, fakó.

féláron megkaptam 6 ezerért, amúgy a turiból nem vinné el senki.

A rövidnacija 10 ezer volt, szintén akcióban, az úgy néz ki, hogy eleve szegetlen, rojtosra mosott, zsebnél kikoptatva (az anyag) színe: foltos fakó

Ezekkel elvan egész nyáron. Télikabátot most vettünk, eddig azt hordta, amit 1996-ban örökölt egy baráttól(bőr)

Amit vettünk, az is kopott-lyukasztott-stoppolt.

Én (nő) is hordok olyan pulcsit, amit 1991-ben vettem turkálóban, s gyakran fölveszem. Tiszta lyuk, de valamiért megvígasztal, ha szomorú vagyok.

A nőnek kell öltözni, nem a férfinak, ilyen faj vagyunk.

Ne akard megváltoztatni, vegyél neki nagyon jó tartós márkás cuccokat, az ő ízléséban, amit évekig hordhat nap, mint nap!

Valszin szívesebben költ cd-re vagy alkatrészre, vagy ilyesmire.Vagy Terád. Egy férfinak a felesége legyen jólöltözött, neki az többet ér. Azt nézi a többi férfi is.

Te öltözz!

2009. febr. 18. 13:33
 14/21 anonim ***** válasza:
40%

Hááát...nincs reménytelenebb látvány, mint egy férfi, akinek a felesége minden reggel kikészíti az összeillő, vasalt jógyerekes ruhákat...brr!

Ennél még az izzadtságszag is sokkal jobb!

Egy nő

2009. febr. 18. 13:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a lepontozást.

Nem arra gondoltam, hogy az öltözködés a legfontosabb a világon, de szerintem meg kell adni a módját a dolgoknak.

Arra meg pláne nem gondoltam, hogy mint egy gyereket, én öltöztettem a pasijaimat. Én személy szerint hányok attól a reklámtól, ami fekete ruhához való mosószert akar eladni, és a nő büszkén odabújik a macsóhoz, hogy "a ruháiról én gondoskodom"

De tanácsot adni, kérést megfogalmazni miért ne lehetne? Meg rászólni, ha olyan helyre megyünk, ahol igénytelen öltözettel nem csak engem égetne be, de magát is?

12.36-os

2009. febr. 18. 14:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha láttok egy jólöltözött pasit, dícsérd meg, hogy neked mennyire tetszik a ruhája. Csak úgy ártatlanul. a közvetlen módszerek visszafelé hatnak.
2009. febr. 18. 14:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a férjem hasonló volt, de sikeresen leszoktattam. Nem mondom, hogy szakadtan járt vagy kevés ruhája volt, de biztos, hogy évekig nem vett új cuccokat. Ha én nem veszek neki ruhát vagy nem megyünk el együtt venni az unszolásomra, tuti, hogy nem vesz magának így sem, de már élvezi az új ruháit és látja, hogy mennyivel jobban néz ki bennük. Mikor vettem neki új ruhákat, tetszettek neki, mert rájött, hogy mennyivel másképp áll rajta. Vegyél neki új ruhákat és mikor látja, hogy más bennük és jobban is érzi magát bennük, akkor meg fog változni, de ehhez hónapok is kellhetnek. Menjetek el együtt ruhaboltba és próbáltass fel vele ruhákat. Ha meglátja magát vmi jó cuccban, előbb-utóbb átszokik. Dícsérd meg, ha jól áll rajta és bele fog jönni a dologba. Ha ez nem megy, akkor én a helyedben szóvá tenném neki finoman, hogy "a pulcsi, amit kaptál tőlem nem tetszik?" Ha kérdezi, hogy miért, mondd, hogy "azért következtetek erre, mert még sosem láttam rajtad". Tehetsz előtte megjegyzéseket, nyugodtan mondd meg neki, hogy új ruhákban jobban nézne ki (persze csak finoman utalj rá). Szóból ért az ember és lehet, hogy ő nem is tud róla, hogy téged ez ennyire zavar, ha nem mondod neki. Persze, aki nem él együtt a másikkal, nincs könnyű helyzetben, mert ha egy feleség kiteszi a férjének egy alkalomra, hogy mit vegyen fel, az más, mert egy barátnő nem tudja ugyanezt megtenni a távolból.
2009. febr. 19. 14:24
 18/21 A kérdező kommentje:

Koszi a rengeteg jo tanacsot!!!

Most hetvegen megprobalom elvinni magammal vasarolni,talan magamnak is vasarolok valamit,hatha attol o is kedvet kapna:)

2009. febr. 20. 06:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont fordítva volt: én szeretem a divatos, jólálló nadrágokat, ingeket, drága karórát, telefont. Barátnőm meg úgy néz ki, mint egy hippi, nem igazán ad magára, ezeréves cuccok és telefon. :\ Rossz közben látni a sok csinos lányt akiken látszik hogy napi több órát foglalkoznak magukkal mint a külvölággal, mikor ő is lehetne olyan. Jó nem azt mondom h mindig így kell, de én szeretem, ha a barátnőm csinos és ad magára nagyon. Pedig mindig felajánlom, hogy megveszem neki ezt vagy azt, de ő sem áll rosszul anyagilag. 20 év körül vagyunk.
2009. febr. 23. 23:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Álljunk meg, ne keverjük össze az igényességet a divatossággal!!!!

Az utolsó válaszadó szerintem ezt teszi. Attól még lehet egy nő csinos, illetve egy férfi jó megjelenésű, hogy nem "trendi".

2009. febr. 24. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!