Anyumnak egy héten belül lesz az 50. születésnapja. Mit vegyünk neki?
Befizetném valami extra masszázsra, vagy szépségszalonba, vagy wellnessre, ahol kikapcsolódhat, relaxálhat, feltöltődhet...vagy csak szépülhet és pihenhet.
Üdv!
Apum hamarosan 50 lesz, én arra gondoltam, hogy veszek neki olyan dolgokat, amiket nagyon szeret, ám nem vagy nem mindig engedheti meg magának: pl. egy nagy zacskó pisztácia, egy jó minőségű ital (Jäger-t szereti, de márkás bor is jöhet), mindenféle kókuszos csoki... stb. (még gondolkodom a többi kedvencein) és ezeket egy csomagba teszem!
Gondolkodjatok bátyáddal, hogy mi az, amiket igazán szeret (hétköznapi dolgok) és azokból szerezzetek be neki!
szerintem valami emlékezeteset
tudnék sorolni sok mindent
gyürű,nyaklánc,fülbevalo
de a welness is jo ötlet
de igazából attol függ
van valami hobbija, mennyit akarsz rá költeni?
köszi a válaszokat :)
hát, először szeretnék megköszönni minden választ.
a wellnessen mi is gondolkodtunk, de karácsonyra is azt kapott, így már nem lenne túl érdekes dolog neki :) illetve biztos örülne neki, de értitek.
a mamám velünk lakik, a barátnőivel elintézi a munkában a dolgot.
a rajzot kihagyjuk, kiskorban oké, de már 16 vagyok én is... :)
nem arról van szó, hogy nincs pénzünk, csak nem olyan sok. ezen az 50szál rózsán gondolkodtunk de az nagyon drágán jönne ki :D
A bátyám és én ugyanebben a helyzetben voltunk a múlt hónapban, csak annyi különbséggel, hogy ő 26 éves, én meg 20.
Mi egy csokitortát, egy karórát és egy nagy csokor virágot vettünk neki. Az egészben az volt a legszebb, hogy anyu semmit sem sejtett, és egyszer csak előálltunk a tortával-virággal-órával...gondolom nem kell ecseteljem, hogy mennyire meghatódott és elérzékenyült.
20/l
Az Országos Széchényi Könyvtárban van egy folyóirat archívum. Interneten is meg lehet tőlük rendelni, hogy összerakják (akár bőrkötésbe fűzve is) annak a napnak az eseményeit, híreit, amikor Anyukád született. + ha küldesz képet, akkor a kezdőoldalra felrakják a képét, mint hírt, hogy megszületett ő is azon a napon. (érdemes csecsemőkori képet választani)
Googleban megtalálod őket, és tudsz érdeklődni. Olcsóbb, mint az 50 szál rózsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!