Mit tegyek? Véleményre, tanácsra lenne szükségem.
Figyelt kérdés
Nehéz döntés elé állított az élet, ugyanis árverezik a házunkat, és a szüleim elvárnák, hogy én mentsem meg, vegyek fel hitelt. A másik oldalon meg ott van bennem a kérdés, hogy vajon fizetni fogják e, mert ha nem akkor tönkreteszem a saját életemet, de ha fizetik is akkor is, mert több nagy összegű hitelt nem tudok felvenni, az én jövőmnek lőtek. De ha nem segítek, akkor meg szemét leszek, de ők rontották el, nekik kellene megoldani a helyzetet, és rosszul esik, hogy elvárják tőlem ezt. Én már nem is lakok otthon.2011. márc. 3. 23:54
11/12 A kérdező kommentje:
Ez úgy lenne, hogy a nevemre kerülne a ház, és megígérték, hogy fizetik, meg hogy a számlájukról vonatják a törlesztőt, nehéz helyzet. Egyszerűen nem tudok döntetni.
2011. márc. 4. 17:57
12/12 anonim válasza:
értem, tehát a Te házad, Te hiteled.
én azt mondom, menj el a bankba, akár 5-6 nagyobba is, kérdezd meg egyáltalán hitelképes vagy-e, ha igen mennyit vehetsz fel és mire (mert nagyon nem mindegy, hogy államilag támogatott hitel vagy szabadon felhasználható...)
és szerintem ha ez megvan, akkor kezdj el gondolkodni!
és még annyi, hogy ez a hitelfelvétel nem "csak egy telefon" ahogy a reklámban monják, mondjuk egy államilag támogatott lakáshitel ha minden nagyon simán megy is 3-4 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!