Mennyire gyakori, hogy a férfiak ilyet hazudnak?
Egy pasi nagyon tetszett nekem, kedves volt mindig mondta milyen szép nő vagyok, mennyire tetszem neki. Aztán véletlenül meghallottam hogy azt ecseteli egy másik pasinak, milyen előnytelen a hajam és az arcom se jelentős. Ezen nagyon kiborultam, mert akkor miért hazudik vagy 5 hónapja nekem hogy így meg úgy. Csak azért, hogy lefeküdjek vele? Aztán kiderült, hogy más lányokat is hajtott, akiknek szintén azt mondta mennyire szépek, közben pedig azok tényleg rondák voltak.
A lehetséges variációk:
1. A férfiak képesek azt hazudni egy nőnek hogy szép és vonzó, ha közben nem úgy gondolják?
2. Ez a pasi csak arra hajt?
3.Vagy ennek mindenki tetszik, és nincs ízlése?
Úgy megalázott ezzel, nekem még mindig tetszik, rá is kérdeztem erre az egészre, persze tagadta, de én már nem tudok benne megbízni, mire erre? Én úgy gondolom, egy kapcsolat legyen őszínte, és a vonzódás is nagy. Nem tudok hinni neki, és mivel a férfi barátjának mondta, úgy gondolom a férfibarátok őszintébbek egymás közt.
volt már olyan h egy csajnak azt mondtam szép ruhája van de nem tetszett de ez kegyes hazugág..mert általában ebből lesznek a veszekedések h nem vagyok elég jó neked meg stb
a pasik legtöbbje meg szerintem meg van a stilusa.tehát mondjuk nálav 3fajta nő létezik.1.akivel leélném az életem vagy megismerném komoly kapcsolatba akarok kerülni vele 2.akivel csak intim viszonyba kerülnék de semmi más 3.akivel csak barát lennék eggyütt szórakozni stb.
csak mondjuk sok férfi nem meri kimutatni az érzéseit mert az nem férfias.
Szerintem egyenesen és magabiztosan közöld vele, hogy nem soha többet nem akarod látni, mert ocsmánynak találod,csak eddig ezt eddig azért nem közölted vele,mert nem akartad megsérteni :D
Ezzel szerintem kiugrasztanád a nyulat a bokorból és valószínűleg le is kopna rólad.
Nem tudom vele megértetni, hogyha nem tetszem neki, akkor miért ragaszkodik ennyire? Miért nem keres olyat aki igazán tetszik neki? Akit nem kellene kritizálnia a háta mögött?
Azt hiszem itt nem én vagyok a hülye! Melyik nő járna egy olyan pasival, akiről tudja nem tetszik neki igazán? Na ki lenne az a bátor vállalkozó? Hát én nem. Sajnos már elkezdtem általánosítani is, pedig ez csak egy egyedi eset..
Tudom, nem érdemes általánosítani, de én úgy vettem észre, hogy a nők nagy része nem megfelelően választ párt. Túlságosan bedőlnek a manipulációs technikáknak és a logikus gondolkozásmódot messziről elkerülik párválasztásnál. Túlságosan az ösztöneikre hagyatkoznak, pedig ez a mai világban nem vezet jóra. Nem véletlen, hogy ilyen arányban válnak el az emberek. És akkor ehhez még társul az is, hogy a férfiak nagy része nem tud "csajozni" (tehát örülnek, ha egyáltalán valami összejött nekik), így sokszor egy olyan párkapcsolatban élnek sokáig, ami egyikük számára sem igazán kielégítő.
Lehet, hogy nekem pont amiatt nincs sikerem a nőknél, mivel nem szeretek hazudozni, meg manipulálni másokat, de ez igazából már az én egyedi problémám :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!