Úgy megtudnám ütni tesómat mikor így affektál velem. Hogyan fogjam vissza magam?
Arról van szó h tesóm az OTP-be A-hitelt vesz fel 60.000 Ft-ot,a gyesére meg a családi pótlékra. Először azt mondta h szeptembertől el akar kezdeni egy iskolát és arra kell,de most meg már a Provident meg egyéb tartozásait akarja belőle fedezni.
Megjegyeztem neki h akkor leszel bajba ha lejár a gyesed,mert akkor vissza kell fizetned egy összegbe a pénzt.Mire affektálva közli h ha 3 év mulva lejár a gyes,akkor kap munkanélküli segélyt,meg utánna még vmi segélyt. Mondom neki segélyekre apellálsz,olyan vagy mint a c.igányok,erre ő ütött meg majdnem. Alig tudtam befutni a szobába és bezárni az ajtót. Meg kiabált velem h tudod,kit c.igányozzak...
Legszívesebben mikor nem számít rá,behuznék nek egyet,h vegyen már vissza. de abból csak balhé lesz itthon,h én miért ütöm a nővérem. Hogy tudnám vissza fogni magam,h ne üssem meg?
Talán a picinek tényleg jobb lenne, ha anyutok gyámsága alá kerülni, hiszen most csak kötelezettségeket válla, de jogokat nem élvez. Attól kezdve viszont a tesód mehet, ahova csak akar.
Viszont!!!!!
Mindig is a tesód marad, és butaság egy ilyen köteléket nem használni. Ti már vagytok egymásnak. Ugyanúgy mint a pici, aki a kialakult helyzet miatt másféle életre kényszerül mint a többi apróság.
Te még túl pici vagy, ahhoz hogy érdemben megold a család problémáját, de szeretni már képes vagy.
Ne az legyen a cél, hogy a nővéred eltűnjön, hanem az, hogy jöjjön meg a jobbik esze. A baba gyámságát pedig addig adja hivatalosan anyudnak. Te pedig próbálj egy kicsivel tompábban, meggondoltabban megnyilvánulni.
A feltételezéseid nem mindig tűnnek a leglogikusabbnak, ezért ne támadj feltételezésre alapozva. Sőt, legalább te ne bánts!
Sok sikert! :)
A C mellé érkezett egy R ?
Nem leszóltam, hanem kértem, hogy ne szóljon le másokat!
És most téged is kérlek!:)
Csak halkan kérdezem, nem az alaptámához tartozik, mi baj van a cigány szóval? (néger szóval? ezer éve így hívják Őket)
mindenki az, aminek született. én magyar vagyok és nem kérném ki magamnak, ha így szólítanának. Vagy én vagyok a kisebbség?
Nem témához kapcsolódik, de én is akartam A hitelt felvenni otpnél, de nem engedték, mivel a magyar jog szerint a Gyes és a CsP nem terhelhető hitellel! Nekem pedig más összeg nem érkezik a számlámra.
És ha leülnél anyukáddal kettesben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!