Mit tanácsoltok, h ne legyek ennyire fáradt? Ki mit iszik, v milyen koffein pótlót tanácsoltok?
Szerintem azért vagy fáradt mert keveset pihensz. Ezt csak úgy tudod orvosolni hogy valóban kipihened magad.
Aludj a picivel délutánonként, és ha elcsúszol a házi munkával akkor mi van? Elkell számolnod valakinek? Vagy megcsinálja valaki helyetted? Szerintem meg vár minden. Amúgy azért is pihenj többet mert ez túl sokáig nem megy, ne kórházban akard kipihenni magad, és hogy a férjednek is mindet megtudj adni, mert fáradtan nem hiszem hogy sok kedved van szexelni. Szóval pihi, pihi pihi!!!!!!!!!!!!
Nekem is 3 gyerkőcöm van :-)
Válaszd szét, hogy mi a fontos és mi kevésbé.
Pl. a felmosás vagy a portörölgetés egyáltalán nem fontos :-)
Próbálj gyakran kimenni a gyerekekkel a szabadba, rengeteget segít a természet, a friss levegő.
Találd meg minden kis apróságban a szépséget és a vidámságot (mindenben van!).
citromfű tea és az orbáncfű is jó
ha már nagyon elegem van,akkor bezárkózok a fürdőszobába egy nagy csésze teával,engedek fél kád forró vizet,csüccs bele,tea elkortyolgat fél óra alatt,mp3 lejátszó a fülemre...
kb mint ha aludtam volna 10 órát...
Aludj!
Ne legyen bűntudatod a házimunka miatt, a valódi fáradtság nem egyenlő a lustasággal.
Egy fáradt, beteg (előbb-utóbb az leszel!), rosszkedvű mami sokkal rosszabb, mint egy kis rendetlenség vagy egy halom mosatlan edény. Ha végképp nem megy, vegyetek fel egy takarítónőt - ha anyagilag nem engedhetitek meg, akkor csak 2-3 hétre vegyétek fel, amíg kipihened magad -, és aludj!
Ember vagy, nem gép... A teljesítőképességednek vannak határai. Bármilyen nehéz is, ezt be kell látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!