Nem tudom abbahagyni a sírást. Most tönkretettem mindent? Vagy ő tette tönkre?
Van egy 4,5 éves nagyobb korkülönbséges kapcsolatom. Minden szép és jó, egy dolgot leszámítva hogy a páromnak van egy hajlama és a neten szex társkeresőkre regisztrál, de nem akármilyenre, MELEGre.
Egyszer lebukott pár éve, megmagyarázta hogy csak fantáziáját segíti, élőben nem csal meg. Akkor megmondta, hogy ne kutakodjak utánna ez az ő dolga bízzak benne. Valahogy túltettem magam rajta, elfelejtettem.
Tegnap (tudom nem szép) hajtott a kiváncsiság belementem az emailjébe. Találtam egy elküldött mailt, ahol magáról küldött mezítelen képeket egy feltehetőleg férfi címre.
Kiakadtam, írtam neki éjjel egy smst hogy milyen szemét. Aztán később egy bocsánatkérő smst is, hogy turkáltam
Most nem hajlandó találkozni, megbeszélni, nem akar látni egész héten. Én nem bírom egész nap sírok, suliba nem tudok figyelni stb.
Ma elmegyek hozzá ha törik ha szakad max nem enged be.
Mit tegyek? Én vagyok a sértett fél, de neki áll feljebb.
Hagyjam ott? De ő az egyetlen barátom és imádom:(
:'(
Az utolsónak sajnos igaza van.Már évek óta csinálhatja a hátad mögött és ha elkapja a hév nem hiszem,hogy eszébe jut a védekezés...
Az is lehet,hogy amíg veled szexelt közben pasikra gondolt.Nyilván szerette hátulról.Most nem megsérteni akarlak!Az ilyen ember beteg!Vagy hetero vagyok vagy meleg de szerintem aki azt hiszi,hogy mindkettő az beteges!Legközelebb kutyával fogja...Hagyd el kislány ne kockáztasd az életed!
ennyire hülye nem lehetsz már ne is haragudj meg. én kívűlről úgy látom nem kellesz neki, te meg futsz utána. Felesleges mert neki férfi kell, évek múlva vered majd a fejed a falba hogy te egy ilyen után futottál, mikor ezerszer különb pasik vannak a világon.Ha igazán kellenél neki nem írogatna másoknak( legyen az nő vagy férfi) és igyekezne bocsánatot kérni, de nem fog.Jobb az ha kikönyörgöd és utána megy minden tovább és a fejed a homokba dugod? Már legelőször kikellett volna dobni.
Egy szép napon arra ébredsz hogy ő megtalálta amit keresett és akkor sírhatsz meg könyöröghetsz, ő boldog lesz egy másik férfivel, te meg éveket vesztegettél egy szar kapcsolatra. Mert jó nem lehet ha másokat nézeget. Legyen benned tartás. Még ha csaj lett volna a dologban azt mondanám ha annyira szereted hódítsd vissza, de a pasival szemben esélytelen vagy. Néz meg egy olyan videót amiben két pasi csinálja, és képzeld el hogy a párod is ezt csinálja. Tutira kiábrándulsz. Fel a fejjel, Én undorodnék az ágyába be mászni a helyedben
fogadjunk sírva könyörögtél neki mi? Ő meg nagy kegyesen megbocsátott.
De jövőhéten ne panaszkodj ha egy pasival találod egy ágyban. Mi szóltunk.
Évek múlva, ha visszatekintesz erre a napra, azt fogod gondolni: Na itt b*sztam el az életemet!
Úgy látszik, neked még sokat kell koppannod, hogy átlásd a dolgokat.
-valaki, aki hasonlóan járt-
17:14-s vagyok.
A te életed ezt nem tudja senki boldoggá tenni csak te!Egyet viszont ígérj meg mert igen is érdekel,hogy mi lesz veled.Még így is,hogy nem ismerlek.Hogy miért azt nem tudom.Óvszer nélkül NEM!!!!!!!! fekszel le vele!!NEM szülsz neki gyereket és felkészíted magad arra,hogy egyszer el fog téged hagyni mert sajnos el fog menni.Egy pasival nem tudod felvenni a harcot.Sajnálom,hogy ezt írtam.Figyelj oda a jelekre és ne hagyd magad becsapni!Megígéred?
köszi, kedvesek vagytok:) Óvszer nélkül megy a szex...
Megnyugtatott, hogy csak fantázia és nem merné megtenni pasival. Nem vonzódik hozzájuk, csak a prosztatamasszázsért van oda, amit én csinálok is neki.
Gyereket nem szülök neki az tuti, tart ameddig tart. Boldog vagyok mikor együtt vagyunk, azt hiszem ez a lényeg.
22:36
Igazad van, es teljesen feleslegesen tetted fel a kerdest kedves kerdezo,
hiszen Te elfogadtad ezt a helyzetet es a tarsadat ezzel a tulajdonsagaval, hajlamaval egyutt.
De megis ugy erzem, hogy tudatalatt Te is tiltakozol ez ellen, es az a boldogsag, amirol Te irsz most, az csak egy latszat, de ugy legyen!
Biztos vagyok abban, hogy ez a kapcsolat nagyon sokat fog Neked segiteni, hiszen tanulni fogsz belole, es most tapasztalsz, aztan majd eljon a "vizsga" idoszaka is, amikor rakell dobbenned arra, hogy tul nagy arat fizettel azert a par oras egyutt letert, amit Te ugy eltel meg, hogy BOLDOGSAG! Ekkor fog ledolni a Te varad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!