A férjem állandóan csak szexelni akar, mindennap és nem egyszer. De csak éppen ugy hogy neki jó legyen, ha fáj az sem érdekli. Én vagyok az aki hülyén gondolkodik?
A leírtak alapján nem egyezik a szexuális igényetek. De ez akkor sem lehet mentség arra, amit csinál. Ne érezd magad hibásnak, mert nem te vagy az.
A férjed erőszakos, nincs rád tekintettel, végtelenül önző, hiszen csak a saját kielégülése foglalkoztatja, a te érzéseidet, kívánságaidat figyelmen kívül hagyja. Úgy kezel, mintha te az ő rabszolgája lennél, akinek kötelessége őt kielégíteni.
Két dolog következhet szerintem ebből:
1. egyre erőszakosabb lesz, a végén szétmentek, vagy
2. a férjed más nőket fog hajkurászni.
Szerintem nincs undorítóbb egy állandóan szexeni akaró férfinél, amikor mászik rád, tolakodik, erőlteti a dolgot.
Az ilyen nem kedveskedik, nem simogat, nem ölelget, nem mondja, hogy szeret, csak a saját kielégülése a cél.
A megoldás: ... hiszen te is érzed, mi lenne az! Hagyd a fenébe azt a tuskót!!
Az én férjem is ilyen volt, nem számított neki semmi, a végén már az erőszakra gerjedt. Azt élvezte, amikor menekültem előle, sikerült elkapnia, és a végén volt pofája megkérdezni, hogy ugye milyen jó volt?
Én akkor válni akartam, ő nem, de közbe jött egy közúti baleset.
Csúnya dolog ezt mondani, de ha akkor nem hal meg, én ma már nem élnék.
Egyébként azzal, hogy hibáztat, csak a bűntudatod akarja felkelteni, és elérni, hogy ne merj lépni.
Te nem vagy hibás!!
A férjed amit csinál az lelkizsarolás és sajnos ezt nagyon sok ember elköveti a párjával,mert nem ismeri be a hibáit, hanem azzal védekezik, h. a párjára hárítja ráa dolgokat és ő így nyugodtan fog aludni.
Nekem is volt ilyen barátom és csak azt tudom tanácsolni ha fontos neked a saját biztonságod, épséged és boldogságod akkor most pakolj össze szépen és lépj le.Szerintem a párod csak kihasznál vagy túl érettlen egy komoly kapcsolatra, vagy egyszerűen nem egymásnak valók vagytok.Ha sokaid megbeszélésre sem tudja felfogni akkor vagy orvoshoz kell mennie vagy tényleg válni kell!Ez a te életed és ne hagyd magad befolyásolni, lehet te szereted a férjed de arra gondolj h. valszeg ez nem fog változni ha éveken keresztül nem változott semmit.Szerintem egy másik férfi mellett boldogabb lennél.Egy komoly férfinek akinek fontos a párja nem alkalmaz erőszakot.Túlságosan uralkodni akar feletted, mellé egy erősebb nő kell,neked pedig egy odaadó, kedves férfi.
Miért mentél hozzá?
Miért vagy még vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!