Mennyire fontos egy férfinak, hogy ne csak szép, de okos is legyen a párja?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább ijesztő nektek, Férfiak?
:)
2011. febr. 28. 18:54
11/17 anonim válasza:
Nekem nagyon. Inkább legyen okos és átlagos, mint fordítva.
12/17 anonim válasza:
kedves első ! Ismerek egy lányt aki nagyon jól öltözködik,mert megteheti de olyan buta,hogy nekem fáj ! Szóval a jól öltözöttség-okosság nem függ össze :)
13/17 anonim válasza:
Csak a nem túl okos férfiak félnek az okos nőktől,mert talán túlszárnyalja őket, az élet is azt igazolja, hogy hasonló szellemi szintű emberek találnak egymásra.
14/17 anonim válasza:
Számomra különválaszthatatlan a kettő: Legyen a nő gyönyörű és okos is, különben kiesik a rostán.
15/17 anonim válasza:
nagyon fontos! buta lányokkal nem kezdek.
16/17 anonim válasza:
Optimális esetben egy hajszálnyival legyen nálam butább egy lány, hogy tudjon partner lenni, de butábbnak se érezzem magam. Bár az utóbbi még nem fordult elő velem párkapcsolatban.
17/17 anonim válasza:
Értelmes, érzelmes és okos nő az alap nálam !!
Buta, szóba sem jöhet!!
Lehet bármilyen szép, ha a szemében nem az értelem csillog.
(Még annyit, hogy láttam már butácska egyetemistákat is nagyon nagy arccal...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!