Mennyire fontos egy férfinak, hogy ne csak szép, de okos is legyen a párja?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább ijesztő nektek, Férfiak?
:)
2011. febr. 28. 18:54
1/17 anonim válasza:
Ált. aki ad magára annak van is esze.
Az h ki mennyire okos letudom szűrni az ápoltságából.
Meg én testre megyek nem észre.
18/F
2/17 A kérdező kommentje:
Na ez az:)
2011. febr. 28. 18:58
3/17 anonim válasza:
csak a buta pasik félnek az okos nőktől...
egy értelmes,inteligens,tanult pasi inkább örül
4/17 anonim válasza:
Egy értelmes pasi nem tud normálisan elbeszélgetni és nála sokkal butább nővel és egy értelmes pasi olyan párt keres, akivel jókat tud beszélgetni.
5/17 anonim válasza:
Nem csak a buta pasik félnek az okos nőktől hanem az önbizalomhiányos pasik is (meg persze a buta és önbizalomhiányos pasik is). Akinek rendben van az önbizalma annál csak előnyt élvezhet egy okos lány.
6/17 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy nem számít a külső, mert igen is számít, de szerintem a belső fontosabb. Hiába szép valaki, ha esze semmi fogd meg jól, belőlük azért van bőven. Ugye fiatalabb korban az a fontos, hogy minél menőbb legyen egy lány, de később az emberek nem azt keresik, hanem a társat, akivel megértik egymást.
8/17 anonim válasza:
A párom szerint egy nő inkább legyen okos mint szép.(de mindig hozzáteszi, hogy bányarém se legyen...) Elég gáz ha mondjuk egy orvos férj egy holt bunkó barátnővel jelenne meg egy vacsorán...:)
A páromnak fontos, hogy a nő okos legyen (most jól megdicsértem magam:P :D) és úgy veszem észre, hogy a haverjai, baráti körünk is inkább az okos, mint a fixfrizurás plázamacákat keresik...
21-L
10/17 anonim válasza:
Mondjuk nekem fontos volt, hogy ne egy "gyönyörű tökfej"-jel éljek együtt. Nem kell 3 diploma meg adjunktusi cím, de ne legyen üresfejű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!