Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám szokása, hogy kihallgatj...

Anyám szokása, hogy kihallgatja a telefonbeszélgetéseket és turkál a dolgaim között. Ezt hogy lehet ép ésszel kibírni?

Figyelt kérdés

Anyám szokása,hogy kihallgatja a telefonbeszélgetéseket,és nem hogy eltitkolja,hanem bejön a szobába,és mondja,hogy: Nem tudom,mennyire vagy elmenve?

Az a baj,hogy egyrészt a szobámból kihallgatszik minden,és mikor beszélek a telefonon,ami lent is van,akkor felveszi. Mindegy,hogy én hívtam az embert,vagy ő engem. (nem szoktam sokat beszélgetni,mert ezért is az MSN-re szoktattam át magam).

Ma megint az történt,hogy felvette,és az egyik érdekes ismerősöm az érdekes szexuális sztoriját mesélte el,amint mindketten nevettünk. Nekem semmi közöm az ő nemi életéhez,tényleg csinál durva dolgokat,de én nem vettem sose részt ilyesmiben.

Erre anyám meg nem tudja mi van,szerintem azt hiszi,hogy én is olyan vagyok.

Szóval itthon nincs semmi magánéletem,bár azt még nem vettem észre,hogy turkál a holmiaim között.

Nem az fáj,meg nem is érdekel,hogy most mit gondol rólam,hanem megint csalódtam benne mint anyában. Eddig se bizhattam meg benne,mert mindig minden elmondott pl. a tesómnak meg másnak,olyat,amit én félve mondtam el neki. És látom,hogy nem is szabadott volna. Nincs kiben megbiznom,és nincs támaszom a családi körömben. Aki meg van,azzal meg nem tudok normálisan beszélgetni.

Mással fordult ilyesmi elő?Tanács?

2009. febr. 16. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

21:34! Én voltam a 20:54-es. Na ekkor kellett volna tükörként utánoznod az öregedet. Megnéztem volna a pofiját, hogy mit szól egy visszataslihoz.

Node viccet félretéve, nekem a "TIT FOR TAT" stratégia mindig bejött, ezért javasoltam.

2009. febr. 20. 16:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki ,hogy rohadtul nincs semmi köze hozzá !és ha fojtatja ne állj szóba vele ennyire egyszerű!:)nekem bevált:)
2009. márc. 16. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!