Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből lehet megélnie...

Mennyi pénzből lehet megélnie egy párnak albérletben?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

"Egy fizetésből nem lehetne megélni szerintetek?? Spórolósan kb 36 négyzetméteres lakásba ??" Jó jó, de mennyi a lakbére egy ekkora lakásnak nálatok? Nézz utána neten pl., hogy egy nektek megfelelő méretű, állapotú, felszereltségű lakást átlagosan mennyiért adnak ki. És persze ezen kívül azt se ártana tudni, hogy mennyi a jövedelmetek, mert ha mondjuk kivesztek egy lakást havi 50 ezer forintért, és az össz bevétel havi 120 ezer, akkor az nem igazán lenne elég, de ha ugyan ennyi a lakás, de az az egy fizetés mondjuk havi 300 ezer, akkor már nem gond.

Plusz azt se ártana tudni, hogy a lakhatáson felül a mindennapi életre mennyit költötök, pl. hogy busszal vagy kocsival jártok-e, az adott városban mennyi a bérlet, ha buszoztok, vagy mennyit jártok a kocsival, ha van. Mennyit tudtok kajára költeni, vagy tisztálkodószereknél, kozmetikumoknál mennyire fontos, hogy márkás legyen, stb. Ezeket ki kell számolgatni.

2011. febr. 27. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Egy fizetés attól is függ mennyi az az egy fizetés? Mert 80-120 ezer forintból nem nagyon lehet kijönni, de ha már fél milliós az az egy fizetés akkor ki lehet jönni.
2011. febr. 27. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Ó még több százezreket is írnak egyesek. Ne vegyétek majomkodásnak, de két embernek egy ha pl az albi negyven, a rezsije gy harminc a kaja meg kb hatvan akkor is százharminc, de mi ez a 400 ezer? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Akkor nincs is gond Mo-n nem? Van pénz dögivel. :P Bár mondjuk kaukció kell, de az is max egy hónapi. Azért tudják a főbérlők hogy nincs mostanság midnenki eleresztve.
2011. febr. 27. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy fizetésből élünk a párommal, Miskolcon 1,5 szobás panelban. Ő olyan 80-90 ezret keres (néha többet, néha kevesebbet) én pedig apukámtól kapom a gyerektartást, ami 25ezer forint, plusz anyukám segít havonta 20ezerrel, ezen kívül megpályáztunk minden létező támogatást és én tanulmányi ösztöndíjat is kapok (nappalis egyetemista vagyok). Van egy kutyánk is. Nagyon jól kijövünk, mondjuk nincsenek extrém igényeink.
2011. febr. 27. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi az albérlet. Mi amikor a kis galériásba költöztünk akkor azért volt mert elvesztettem a munkahelyem.

Ahogy írtam 88 albi +rezsi. + kaja de azon lehet fogni a legtöbbet.

A párom változó menyit keres. De ha minimum 100.000ft-ot keres a párod és kapsz te is valami kis pénzt. Pl. Bérpotló juttatás, árvaellátás stb ami havi 25.000ft. Akkor megtudtok élni. Utána majd találsz munkát. A luxusról le kell addig mondani,ennyi az egész.

2011. febr. 27. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!