A nevelőapám utál engem! Mi lehet a baja?
Mi sem szeretjük egymást a nevelőapámmal, de szerencsére megtanultuk kerülni egymást. Napi két helló, aztán le van tudva.
Anyuddal hiába beszélsz... Enyém is leszarta, pedig akkor még kb napi szinten sírtam miatta. Ő ráadásul előre tudta, hogy nem akarok bekerülni egy másik családba, meg ilyenek, de nem foglalozott vele. Persze, értem én, hogy nem akart egy életre egyedül maradni, de miért egy ilyen barommal állt le... Nevelőapám gyerekei, meg anyut nem szeretik, szóval remek a családi hangulat. Ők idősebbek kicsit nálam, el is húztak innen, amint tehették. Aztán anyuék csodálkoznak, hogy ritkán jönnek látogatóba, meg hogy fiatalon, még egyetem alatt elhúztak XD
L/19
akkor minden rendben. :)
Remélem, anyuddal helyrejön majd valamikor a kapcsolatod.
Az állatvilágban a hímek megölik az idegen hímek kölykeit. Úgy látszik a nevelőapád azt gondolja, hogy ott él. Azért az durva, hogy anyukád simán elköltöztet...
Az én kislányom 16 hónapos, és sosem élnék együtt egy olyan férfival, aki nem szert őt. Megbántani esélye sem lenne...
Sajnálom...
anyutól nem vártam semmit, tudtam hogy nem fogja érdekelni:(
de most már csak kibírom,
sok boldogságot a kicsihez kedves utolsó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!