Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nevelőapám utál engem! Mi...

A nevelőapám utál engem! Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
anyukám lassan 2 éve él vele, ők jól kijönnek egymással de a nevelőapám engem utál, alig beszél velem, sokszor nem is köszön, le se sza*ja hogy mi van velem
2011. febr. 26. 19:07
1 2 3 4
 21/31 a_maestro_főnök ***** válasza:
ha nevelőapám lenne.. szóba nem állnék vele. ki ő nekem? egy senki, aki azért lakik velünk mert anyám új krapekja., nincs annyi pénze hogy saját lakásában éljen. magyarul egy csóró senkiházi. ha meg pénze lenne. biztos megvenne kilóra. akkor még inkább gyűlölném. soha senki nem tudná pótolni azt az apát, aki először volt.összefoglalva. anyám dolga, semmi köze hozzám, ergó haggyon békén. és fizesse a költségeket, ne rajtunk éljen.
2011. febr. 26. 20:19
 22/31 anonim ***** válasza:
na felhívtad már a mamádat?
2011. febr. 26. 20:21
 23/31 anonim ***** válasza:

Mi sem szeretjük egymást a nevelőapámmal, de szerencsére megtanultuk kerülni egymást. Napi két helló, aztán le van tudva.

Anyuddal hiába beszélsz... Enyém is leszarta, pedig akkor még kb napi szinten sírtam miatta. Ő ráadásul előre tudta, hogy nem akarok bekerülni egy másik családba, meg ilyenek, de nem foglalozott vele. Persze, értem én, hogy nem akart egy életre egyedül maradni, de miért egy ilyen barommal állt le... Nevelőapám gyerekei, meg anyut nem szeretik, szóval remek a családi hangulat. Ők idősebbek kicsit nálam, el is húztak innen, amint tehették. Aztán anyuék csodálkoznak, hogy ritkán jönnek látogatóba, meg hogy fiatalon, még egyetem alatt elhúztak XD

L/19

2011. febr. 26. 20:21
 24/31 A kérdező kommentje:
beszéltem mamával, azt mondta hogy a holnapot még bírjam ki és hétfőre szedjem össze a ruháimat meg ami kell nekem és suli után eljön értem papa
2011. febr. 26. 20:23
 25/31 anonim ***** válasza:

akkor minden rendben. :)

Remélem, anyuddal helyrejön majd valamikor a kapcsolatod.

2011. febr. 26. 20:26
 26/31 A kérdező kommentje:
hogy őszinte legyek én nem akarom hogy rendbe jöjjön mert anyu is olyan volt már az utóbbi időben mint ez az "állat"
2011. febr. 26. 20:33
 27/31 anonim ***** válasza:

Az állatvilágban a hímek megölik az idegen hímek kölykeit. Úgy látszik a nevelőapád azt gondolja, hogy ott él. Azért az durva, hogy anyukád simán elköltöztet...

Az én kislányom 16 hónapos, és sosem élnék együtt egy olyan férfival, aki nem szert őt. Megbántani esélye sem lenne...

Sajnálom...

2011. febr. 26. 20:41
 28/31 A kérdező kommentje:

anyutól nem vártam semmit, tudtam hogy nem fogja érdekelni:(

de most már csak kibírom,

sok boldogságot a kicsihez kedves utolsó :)

2011. febr. 26. 20:46
 29/31 anonim ***** válasza:
Jó lesz nektek a mamáddal együtt. Mindketten jól jártok, legyetek kedvesek egymáshoz. Sok szeretet legyen nektek!
2011. febr. 26. 21:07
 30/31 A kérdező kommentje:
mamával meg papával mindig jól kijöttem :) remélem nem mer utánam telefonálni anyu
2011. febr. 26. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!