A nevelőapám utál engem! Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
anyukám lassan 2 éve él vele, ők jól kijönnek egymással de a nevelőapám engem utál, alig beszél velem, sokszor nem is köszön, le se sza*ja hogy mi van velem2011. febr. 26. 19:07
11/31 anonim válasza:
Szerintem beszélj erről az elköltözős dologról és ha már annyira elfajult a dolog,kérdezd meg anyukádat,hogy a pasit választja vagy téged... De tényleg csak akkor érdemes ezt a kérdést feltenni ha már a szakadék szélén áll a kapcsolatotok.
12/31 A kérdező kommentje:
nagyon már nincs hova süllyednie, kaptam már akkora pofont hogy az ajtótól kaptam a másikat
2011. febr. 26. 19:50
13/31 Egyszerű huszonéves válasza:
Akkor a nevelőapád tényleg egy állat Anyud meg önző, ha ezt hagyja is. Én MOST azonnal mennék, ha megoldható.
14/31 A kérdező kommentje:
a "nevelőapám" mindig úgy állítja be a dolgokat hogy én voltam a rossz meg hogy megérdemeltem, sajnos nem csak az az egy pofont kaptam, volt még több dolog is sajnos :S
2011. febr. 26. 19:59
15/31 anonim válasza:
Hát akkor mire vársz? Tessék a mamához költözni! Nem hiszem hogy ennél rosszabb lenne. Ha meg édesanyádnak annyira hiányzol, akkor nyugodtan választhat... nem neked kötelességed szívni a jó ízlése miatt
16/31 A kérdező kommentje:
jó oké utáljon de akkor mondja meg hogy mért
2011. febr. 26. 20:05
17/31 A kérdező kommentje:
holnap szerintem beszélek mamával hogy odamehetek-e
2011. febr. 26. 20:06
18/31 A kérdező kommentje:
majd leírom hogy mit modtak mamáék ha érdekel valakit
2011. febr. 26. 20:09
19/31 anonim válasza:
Engem érdekel! Remélem sikerrel jársz majd =)
20/31 A kérdező kommentje:
lehet hogy nem is várok holnapig, söt biztos, most felhívom mamát
2011. febr. 26. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!