Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan fórum, ahol...

Létezik olyan fórum, ahol olyan kedves sorstársakkal tudnék beszélgetni, akiktől a párjuk exe tiltja az előző kapcsolatból született gyermeket?

Figyelt kérdés
Talán vkinek sikerült arra megoldást találnia,hogyan lehet az exszel megértetni,hogy a volt párjuk jelenlegi felesége nem ellenség...vagy ez hiú ábránd?
2009. febr. 16. 10:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
jó de ha te jól viselkedsz elötte a gyerek elött akkor nem fog utálni!Ha utál annak megvan az oka hidd el!
2009. febr. 16. 16:03
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Soha életükben nem találkoztak velem, tehát nincs miért utálniuk. Nem adtam rá okot. Azt sem tudják, hogy nézek ki, milyen ember vagyok.
2009. febr. 16. 16:05
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Akkor honnan tudod ,hogy utálnak?HA az mondod nem te miattad válak el?!
2009. febr. 16. 16:35
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Sokkérdőjeles Akadékoskodó!

Szerinted van értelme ennek,amit most itt csinálsz?Mi közöd van ahhoz,hogy milyen okokból nem szeretik a gyerekek?Néha azért megnézed hogy mi vol a Kérdező által feltett kérdés?Vagy esetleg Te is egy bosszúálló sértett fél vagy? :)

Kedves kérdező!

Én egy éve vagyok érintett a dologban.

Bár a párom lánya nem utál,inkább csak titokban szeret,nehogy az anyja megtudja.

Sajnos ebből a helyzetből kiutat nem látok talán majd az idő megoldja.Kitartás! C.

2009. febr. 16. 17:40
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Csak megkérdeztem!ha nem láták egymást akkor honnan tudja ,hogy utálja?Lehet nem is igaz csak találkozniuk kellene!
2009. febr. 16. 17:45
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Kérlek értsd már meg, nem is akarnak velem találkozni. Mereven elzárkóznak előle, ha az apjuk el akarja őket hozni hozzám. Innen tudom, hogy utálnak. Van ilyen. Én nem tudom, miért vagy ennyire értetlen. Bár gondolom igaza van az egyik válaszolónak, biztos most már, hogy érintett vagy.
2009. febr. 16. 18:23
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok éritett!Csak nem értem abszolult az egészet!Amikor az apuka elhozza láthatásra ,akkor miért nem találkozol(persze véletlen)mondjuk velük az utcán?De tényleg nem értem,és nem tégedet akarlak bántani de ,hogy lehet egy gyereknek tele beszélni a fejét?Szerintem ilyen nincsen!Inkább az lehet ,hogy még nem látak nem beszéltek veled,igy nem tudják milyen vagy!Valahogyan találkoznotok kellene!De ne várj egyböl csodát!Hisz te idegen vagy nekik!A gyerekekhez idö kell!És ha rájönnek ,hogy kedves vagy velünk meg aranyos majd szeretni is fognak hidd el!
2009. febr. 16. 18:32
 18/20 anonim ***** válasza:
43%
Az én párom el sem hozhatja a gyerekét. Csak akkor láthatja, ha elmegy hozzájuk és persze ott van az exe is. Nem engedi el hozzánk a gyereket. És igenis lehet valaki ellen nevelni egy gyereket. Bírom itt a sok nagyokost. Egyik héten a férjem megkérdezte a fiától, hogy jössz apához??? Erre a gyerek kapásból válaszolt, hogy: "igen, mikor???" rá két hétre, amikor megölelte a párom, akkor meg már azt kérdezte: "apa, ugye nem viszel sehova???" És akkor nem lehet telebeszélni egy gyerek fejét???? Magától nem talál ki ilyet! Csak az anyja olyan hülye, hogy kitalálta, hogy a férjem el akarja rabolni a gyereket, és ha elviszi láthatásra, nem is viszi vissza. Kicsit nem normális a nő. De szerencsére már bíróságon van az ügy, ott is össze-vissza hazudott aztán már a bírónő is mondta neki, mikor kiderültek a dolgok, hogy gondolkodjon miket állít, mert akár 30napra is elzárhatja, meg pénzbüntetést is kaphat.
2009. febr. 16. 21:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Márt ne is haragudj ,de ha az anya nem engedi ,hogy elhozd a gyerekeket akkor ott valami nagyon sulyos dolog lehet a hátérben a részetekröl!Csakis a ti részetekröl!Ugyanis mindegyik biróság ,ahol a gyerekláthatást rendezitek ott meszabják ,hogy kéthetente hétvégén az apánál lehetnek a gyerekek!Viszont ha a gyerek nem akar menni,akkor az anya nem köteles odaadni!Föleg ha még egy tanut is szerez aki az édesanya mellett tanuskodik!Szerintem te meg a párod valamit nagyon elrondhatatok ami miatt a gyerekek ,illetvel az ex is viszonyul hozzátok!
2009. febr. 16. 22:17
 20/20 anonim ***** válasza:
86%
csak érdekes, hogy egyik héten a gyerek akar jönni, aztán meg már nem! vagy ez tán véletlen???? És talán drága anyuka füle mögött is lehet vmi vaj, nem gondolod, ha már a bíróság is elmarasztalja?! Ja persze, majd elfelejtettem, egy ANYA bármit megtehet mert ő az anya és neki mindenhez joga van és mindenben igaza. Ezt is lehet lepontozni! Tök könnyű mindig mást hibáztatni! csak észre kéne venni, hogy egy tönkrement párkapcsolat után egy csomó nő eszközként használja fel a gyerekét a volt párja ellen. De persze lehet homokba dugni a fejünket és lehúzni meg pocskondiázni mkit!
2009. febr. 17. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!