Mit tegyek? Nem tudom, hogyan tovább, van-e értelme szeretősdit játszani.
Figyelt kérdés
Nekem mindegy, hogy elítéltek-e, ezen már régen túlléptem, lány vagyok és lányokat szeretem. Nagyon szeretek egy nőt, akinek van egy férje és 2 gyereke. Egyébként annyi idős, mint én. Ő is szeret vagy szeretett, már nem tudom, 4 hónapja tart ez az egész és most vagyunk mélyponton. Nagyon szemétnek érzem magam azért, amit csinálok, de nekem őszinték az érzéseim és nem tudok ellenük tenni, ő meg mindenhogy védekezik az ellen, hogy feltétel nélkül szeressen. Nem akarom, hogy elhagyja a gyerekeit vagy bármi, mert elég kicsik még, de nekem ez így nagyon rossz. 2 éve ismerem, mert egy helyen dolgoztunk, de amíg a kisebbik gyereke meg nem született, nem tettem semmit, meg sokáig utána sem, közben volt egy barátnőm is. De már nem bírtam, mindig csak rá gondoltam, nagyon nagyon szeretem. Mostanában csak hetente egyszer találkozunk és én azt akarom, hogy mindig velem legyen, tudom hogy ez nem lehet, mert ő nem olyan, mint én, vannak kötelességei, de nem sokáig bírom ezt. Azt mondja, hogy ha nem lenne férje, velem lenne, így pedig csak szórakozik velem vagy nem tudom. Meddig csinálhatjuk még ezt? Már tönkremegyek idegileg, nem tudok semmire koncentrálni, mindent elcseszek, nincs munkám, mert az állásinterjúkon is szar vagyok, közben már szinte a számláimat is alig tudom fizetni, teljesen felemészt, mindig azon agyalok, hogy mi lesz, mikor fogja azt mondani, hogy nem jön többet. Még sosem mentem bele ilyesmibe és a legszánalmasabb, hogy az első 3 hónapban egy cseppnyi lelkiismeretfurdalásom sem volt. Élvezzem azt az időt, amit együtt töltünk és ne gondoljak arra, hogy mi lesz majd vagy mi mást tegyek? Köszi annak, aki elolvassa.2011. febr. 25. 23:19
21/21 anonim válasza:
Annak, aki azt kérdezte attól aki elvenné a nő gyerekeit, hogy ugye a heteroszexuális félrelépő családapák gyerekeit is elvenné, ugye csak figyelmetlenségből felejtette el a heteroszexuális félrelépő családanyákat, nem feminizmusból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!