Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudom, hogyan...

Mit tegyek? Nem tudom, hogyan tovább, van-e értelme szeretősdit játszani.

Figyelt kérdés
Nekem mindegy, hogy elítéltek-e, ezen már régen túlléptem, lány vagyok és lányokat szeretem. Nagyon szeretek egy nőt, akinek van egy férje és 2 gyereke. Egyébként annyi idős, mint én. Ő is szeret vagy szeretett, már nem tudom, 4 hónapja tart ez az egész és most vagyunk mélyponton. Nagyon szemétnek érzem magam azért, amit csinálok, de nekem őszinték az érzéseim és nem tudok ellenük tenni, ő meg mindenhogy védekezik az ellen, hogy feltétel nélkül szeressen. Nem akarom, hogy elhagyja a gyerekeit vagy bármi, mert elég kicsik még, de nekem ez így nagyon rossz. 2 éve ismerem, mert egy helyen dolgoztunk, de amíg a kisebbik gyereke meg nem született, nem tettem semmit, meg sokáig utána sem, közben volt egy barátnőm is. De már nem bírtam, mindig csak rá gondoltam, nagyon nagyon szeretem. Mostanában csak hetente egyszer találkozunk és én azt akarom, hogy mindig velem legyen, tudom hogy ez nem lehet, mert ő nem olyan, mint én, vannak kötelességei, de nem sokáig bírom ezt. Azt mondja, hogy ha nem lenne férje, velem lenne, így pedig csak szórakozik velem vagy nem tudom. Meddig csinálhatjuk még ezt? Már tönkremegyek idegileg, nem tudok semmire koncentrálni, mindent elcseszek, nincs munkám, mert az állásinterjúkon is szar vagyok, közben már szinte a számláimat is alig tudom fizetni, teljesen felemészt, mindig azon agyalok, hogy mi lesz, mikor fogja azt mondani, hogy nem jön többet. Még sosem mentem bele ilyesmibe és a legszánalmasabb, hogy az első 3 hónapban egy cseppnyi lelkiismeretfurdalásom sem volt. Élvezzem azt az időt, amit együtt töltünk és ne gondoljak arra, hogy mi lesz majd vagy mi mást tegyek? Köszi annak, aki elolvassa.
2011. febr. 25. 23:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Nyilvanvalo, hogy a no nem leszbikus. Otthon jatssza a heterot, veled meg egy kis kaland, erdekes neki hogy nem egy pasival csalja meg a ferjet, fantaziait jatssza el veled. Hagyd beken, legyen a csaladjaval, es szeresse a gyerekeit. Ok erdemlik meg a 100% szeretetet.
2011. febr. 26. 08:52
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Nő létemre voltam ilyen helyzetben, csak annyi volt más, hogy a férjem tudtával, azt mondta ha nővel csalom meg az más. A lány leszbikus volt és nagyon szerelmes lett, láttam, hogy többet akar mint szex és csúnya dolog de én is azt mondtam neki, hogy ha nem lenne férjem vele lennék, hogy miért?? Nem tudom, talán nem akartam megbántani, pedig egy bi nő sosem fog tudni szerelemmel szeretni egy leszbikus nőt, csak hetero férfit, ezzel azért te is tisztában vagy gondolom.A lényeg, egy idő után már fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz mert nem bírja így tovább,és ekkor szakítottam vele végleg, azóta nem foglalkozom egy nővel sem, mert nem akarok még egy ilyet átélni, mert hihetetlen lehet de engem is megviselt , jó volt vele a szex, kielégítette a vágyaimat de többre nem kellett, tisztában volt vele mert az elején elmondtam neki,hogy csak szex és más semmi, de még sem így alakult részéről Tanácsolom neked, hogy felejtsd el amilyen gyorsan csak lehet és keress leszbikus társat akivel együtt is élhetsz.
2011. febr. 26. 09:15
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem hagyja el a férjét és a gyerekeit miattad!

Ebben majdnem biztos vagyok!

Innentől kezdve szerintem te is tudod mit kell(ene) tenned!

2011. febr. 26. 09:30
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

Nincs tovább ennek értelme,egyáltalán nem is volt,talán csak játszik veled,de gondolj bele:

-Megérdemelnél egy olyan nőt,aki szeret és csak veled van,

-Tudnál találni nála ezerszer jobbat,aki megőrül érted és csak érted él..

-Eltaszítassz magadtól minden nőt érte,aki nem érdemel téged meg..

-Lehet,hogy sosem kapod meg teljesen,és akkor miért éltél?Szerintem így értelmetlen,főleg,ha közben minden tönkremegy!

Keress mást,de előtte még hívd át magadhoz,szeretkezzetek egy utolsót,de előtte mondd meg neki,hogy többet ne jöjjön..a barátságot még tartsátok,mert a felejtés nem egyszerű-sokszor lehetetlen,aztán egyszercsak majd minden kapcsolatot szakítsatok meg,és az utolsó együttlét után már ne mondd neki,hogy szereted..

Tedd meg azt,amit tanácsoltam,csak NEKED AKAROK JÓT!:)

2011. febr. 26. 09:35
 15/21 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok, hogy válaszoltatok, elolvastam őket. Nem én vagyok neki az első lány, mielőtt férjhez ment, már járt lánnyal. Nem hiszem,hogy ez csak kaland részéről, mert tudja, milyen ez a fajta szerelem és nem csak kíváncsi. Én csesztem el a legelején, nem tudom, minek akartam bármit is, sosem hajtottam olyanra, akinek van valakije, mert próbáltam megóvni magamat a felesleges szenvedéstől. Ilyeneket csináltam, hogy minél jobb barátja akartam lenni, hogy megbízzon bennem és észrevegye, hogy lelkitársak vagyunk, levelet írtam neki, mindig kétértelműen beszéltem hozzá, és már egyre jobban elkezdtem érdekelni. Pedig már akkor tudtam, hogy ennek semmiér jövője nincs. Sokszor találkoztunk, tudta, hogy tetszik nekem, volt olyan, hogy hozzáértem és nagyon zavarba jött,utána nem beszélt velem, aztán egyszer megcsókoltam és hagyta magát. Annyira szeretem, nagyon jó nő kívülről-belülről, pont olyan bonyolult lelkű, mint én, nála olyat érzek, amit eddig senkinél. Az első olyan ember, akit jobban szeretek magamnál, és annyira csodálatos volt, hogy ilyen háttérrel is az enyém lett, annyi ostromlás után. Nagyon odafigyel rám, törődik velem, eddig sosem veszekedtünk, csak most volt az első mélypont. Talán várok és élvezem azt, amit együtt tudunk lenni, neki szentelném minden percemet, amíg tart. Aztán valószínűleg beledöglöm, ha vége lesz, de most még nagyon korai lenne. Mást viszont nem hinném, hogy tudnék szeretni, már nem járok bulikba, ahol összejöhetnék egy csajjal azért, hogy legyen, a többség első vagy másodéves egyetemista, nekem 28 évesen meg már nincs kedvem kalandozni meg felszínes dolgokba keveredni.
2011. febr. 26. 11:12
 16/21 anonim ***** válasza:

Látom, hogy az összes leszbi, neked ad igazat.

Persze, ha ugyan ezt egy férfi írná, már lekapták volna róla a keresztvizet!!

De ha egy nő csalja a gyanútlan férjét, az teljesen normális.

Te meg besúnnyogtad magad közéjük?

Kivetetted a hálódat és még itt keresel lelki támaszokat?

GONDOLKODJ!

Tönkre akarsz tenni egy kétgyermekes családot?

Micsoda egy önző r*banc vagy te!!!

2011. febr. 28. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Sajnos az útólsóval értek egyet, persze nem ebben a stílusban. Meg is mondom miért. Nő vagy, ezért féltik az emberek a lelkedet, leírtad, hogy milyen rosszul vagy, úgyhogy Téged sajnálnak. Nem mondom, hogy nem sajnállak, de ha férfi lennél, és férfiként írtad volna le mindezt, akkor minden hozzászólásban, azt olvasnád, hogy mekkora egy undorító, hazug, önző, gátlástalan, féreg vagy. Teljesen mindegy, hogy ez a nő kivel csalja meg a férjét, egy férfival, vagy egy nővel, mert megcsalja. Lehet, hogy a férje egy igazán jó ember, és nem érdemli ezt, és valószínűleg a gyerekei sem. Te viszont ezekkel nem törődsz olyankor, amikor kétértelmű leveket írsz neki, olyankor sem mikor hozzá akarsz érni, mikor megcsókolod. Ő sosem fogja elhagyni miattad a férjét, vagy a gyerekeit, de ha férfi lennél sem hagyná el. Neki Te csak egy kaland vagy, de abban igazad van, hogy nem a kíváncsiság miatt, azért mert Ő ilyen, és ha Te nem lennél, lenne valaki más. A saját érdekedben szállj ki ebből, mert ha a férjét megcsalja, Téged is megcsalna, és az utánad következőt is. Nem érdemli meg a férjedet, de Téged sem. Sok sikert.
2011. febr. 28. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha egy szerelmes férfi írt volna ilyet, őt is ugyanígy megsajnáltam volna, a kihasznált szerelmeseket nemtől függetlenül sajnálom. (nem lenézés, hanem együttérzés értelmében) Kedvesemet félig-meddig egy ilyen kapcsolatból mentettem ki, bár már kifelé jött belőle, az exe, akit ő még sokáig szeretett (megismerkedésünkkor már nem), sokáig szemét módon kihasználta "összejárásra" Férfiban is van ilyen, és én mindig az érzelmes emberek pártján állok, nemtől függetlenül.

Az igazi bűnös a család stabilitásának fenyegetésében, meg egyébként is, a félrelépő, és nem a harmadik fél (ő csak másodlagosan) Ha az anyuka félre akart menni, talált volna mást, ha a kérdező nincs. Igenis a családos nő a fő bűnös, amiért egyrészt megcsalja a férjét, másrészt hiteget és tönkretesz egy másik embert, aki nem olyan lazán fogja fel, mint ő, és ezt szerintem nagyon jól tudja. Na ez az igazi gonoszság, lesz.arni, hogy a másik, aki nekem csak egy kaland, szerelmes belém.

01.21

2011. márc. 1. 00:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Annak, aki elvenné a nő gyerekeit: ugye a heteroszexuális, félrelépő családapák gyerekeit is elvennéd?
2011. márc. 1. 17:33
 20/21 anonim ***** válasza:

"próbáltam megóvni magamat a felesleges szenvedéstől"

Es az eszedbe sem jut, hogy min megy keresztul a tobbi ember ebben a tortenetben? Csak a te szenvedesed lenyeges, a ferjee meg a gyerekeke nem?

2011. márc. 1. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!