Mit tegyek? Nem tudom, hogyan tovább, van-e értelme szeretősdit játszani.
Nem hagyja el a férjét és a gyerekeit miattad!
Ebben majdnem biztos vagyok!
Innentől kezdve szerintem te is tudod mit kell(ene) tenned!
Nincs tovább ennek értelme,egyáltalán nem is volt,talán csak játszik veled,de gondolj bele:
-Megérdemelnél egy olyan nőt,aki szeret és csak veled van,
-Tudnál találni nála ezerszer jobbat,aki megőrül érted és csak érted él..
-Eltaszítassz magadtól minden nőt érte,aki nem érdemel téged meg..
-Lehet,hogy sosem kapod meg teljesen,és akkor miért éltél?Szerintem így értelmetlen,főleg,ha közben minden tönkremegy!
Keress mást,de előtte még hívd át magadhoz,szeretkezzetek egy utolsót,de előtte mondd meg neki,hogy többet ne jöjjön..a barátságot még tartsátok,mert a felejtés nem egyszerű-sokszor lehetetlen,aztán egyszercsak majd minden kapcsolatot szakítsatok meg,és az utolsó együttlét után már ne mondd neki,hogy szereted..
Tedd meg azt,amit tanácsoltam,csak NEKED AKAROK JÓT!:)
Látom, hogy az összes leszbi, neked ad igazat.
Persze, ha ugyan ezt egy férfi írná, már lekapták volna róla a keresztvizet!!
De ha egy nő csalja a gyanútlan férjét, az teljesen normális.
Te meg besúnnyogtad magad közéjük?
Kivetetted a hálódat és még itt keresel lelki támaszokat?
GONDOLKODJ!
Tönkre akarsz tenni egy kétgyermekes családot?
Micsoda egy önző r*banc vagy te!!!
Ha egy szerelmes férfi írt volna ilyet, őt is ugyanígy megsajnáltam volna, a kihasznált szerelmeseket nemtől függetlenül sajnálom. (nem lenézés, hanem együttérzés értelmében) Kedvesemet félig-meddig egy ilyen kapcsolatból mentettem ki, bár már kifelé jött belőle, az exe, akit ő még sokáig szeretett (megismerkedésünkkor már nem), sokáig szemét módon kihasználta "összejárásra" Férfiban is van ilyen, és én mindig az érzelmes emberek pártján állok, nemtől függetlenül.
Az igazi bűnös a család stabilitásának fenyegetésében, meg egyébként is, a félrelépő, és nem a harmadik fél (ő csak másodlagosan) Ha az anyuka félre akart menni, talált volna mást, ha a kérdező nincs. Igenis a családos nő a fő bűnös, amiért egyrészt megcsalja a férjét, másrészt hiteget és tönkretesz egy másik embert, aki nem olyan lazán fogja fel, mint ő, és ezt szerintem nagyon jól tudja. Na ez az igazi gonoszság, lesz.arni, hogy a másik, aki nekem csak egy kaland, szerelmes belém.
01.21
"próbáltam megóvni magamat a felesleges szenvedéstől"
Es az eszedbe sem jut, hogy min megy keresztul a tobbi ember ebben a tortenetben? Csak a te szenvedesed lenyeges, a ferjee meg a gyerekeke nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!