Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már azt mondja a családom is,...

Már azt mondja a családom is, hogy nem lesz senkim. Hogyan kezeljem ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Már nagyon-nagyon régen volt barátom, tini voltam, az nem volt komoly egyáltalán. A család kb úgy áll már hozzám, hogy úgysem lesz senkim. Mindig felteszik a kérdést, hogy "na és, van barátod?" pedig tudták hogy nincs. Azután jön a kínos csend, hogy nahát még most sem tudott összeszedni senkit ez a szerencsétlen. Tudom nem vagyok még annyira lemaradva, de zavaró, hogy már az unokahúgomat is úgy emlegetik, hogy: őt is ripsz-ropsz férjhez fogja adni az anyja.(18 éves) Mert annyi pasija volt már.

Azt is tudom nem ezen múlik, de inkább az zavar hogy azért mert ő pasizósabb, én meg nem, kb lenéznek...

21/L

2011. febr. 25. 22:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok, nekem egy éve nincs pasim, és sajnos kilátásban sincs. Tőlem anyám minden hétvégén megkérdezi (amikor hazajövök az egyetemről) hogy van-e már valaki...
2011. febr. 25. 23:14
 12/24 anonim ***** válasza:
Én anyádékra rá kérdeznék hogy ennyire meg akarnak szabadúlni tőled?
2011. febr. 25. 23:16
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Úgy látom nem én vagyok ebben a cipőben egyedül...

Amúgy tőlem is rendszeresen megkérdezik ha valahova megyek, hogy volt-e valami pasi ott.

Múltkor az okmányirodában voltam, és ahogy meséltem a történteket a tesómnak, az volt a kérdése: hány éves volt az a pasi? Jóképű volt? :D

És ha negatív dolgot mondok, akkor látom rajta ahogy leereszt. :D

2011. febr. 25. 23:20
 14/24 anonim ***** válasza:

Jézusom... nem azt a kort éljük már, hogy egy lányt "férjhez kelljen adnia az anyjának", mert férj/pasi nélkül életképtelen. Persze nem azt mondom, hogy egy modern nőnek egyedül kell leélni az életét, de nincs az se hátrányban, aki egyedülálló.

Amennyire tudod, hagyd figyelmen kívül az ilyeneket, a te életedet úgyis neked kell élni, nem nekik.

2011. febr. 25. 23:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Hm, vagy fűzz meg valami ismerős pasit, akit még nem ismernek, vidd haza, hogy ő életed szerelme, a pasi meg persze legyen olyan kiakasztó, hogy azt kívánják, bár ne lenne inkább senkid ;))
2011. febr. 25. 23:37
 16/24 anonim ***** válasza:

Húúú, dettó ugyanez megy nálunk is!

Nekem 1 éve nincs senkim, de minden áldott nap elmondja anyám vagy a nevelőapám, hogy milyen jó lenne, ha már találnék magamnak valakit... Ez engem borzalmasan idegesít! Már-már kezd teher lenni, úgy érzem, hogy valamiféle nyomás van rajtam, mintha nem lenne elég gondom. Főiskolára járok és igyekszem nem besavanyodott életet élni, barátnőimmel el is szoktunk járogatni ilyen beülős helyekre úgy hetente 1x, de valahogy nem rohamoznak meg a pasik... Nem tudom, hogy hol lehetne igazából ismerkedni, mert buliban engem speciel csak komolytalanok találtak meg eddig (lehet, hogy van kivétel, most nem akarok megbántani ezzel senkit, de az eddigi tapasztalataimról beszélek), utcán meg iskolában meg közértben meg ilyen "banális" helyeken meg sajnos nem botlik belém a szőke herceg... Nem hinném, hogy túlságosan magasra helyezném a mércét, de csalódtam egy nagyot az előző kapcsolatban és talán azért vagyon már egy kicsit paranoiás is...valahogy gyanakvóbb lettem...

De visszatérve a szüleimre, hát állandóan felhozzák a témát, ja meg a legjobb az, amikor kerítősdit játszanak, össze akarnak hozni boldog-boldogtalannal, anyu is mindig mondja, hogy XY barátnőjének éppen korban hozzám illő fia van és facér... Hát én már olyankor előre félek, legutóbb is valami munkanélküli csődtömeget akartak rámsózni, aki zugivó volt és mellesleg egy perverz... Nem tudom meddig bírom ezt... :O

2011. febr. 26. 00:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Ja és 21/L voltam (előző). :)
2011. febr. 26. 00:32
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem a kolléganőm egytől-egyig ilyen mint a szüleid. Neki 3 éve van kapcsolata és iszonyat nagyra van ezzel, szerintem van egy ki nem mondott filozófiája, miszerint az egyedülálló nem is ember. Folyamatosan kérdezget, hogy miért nincsen még senkim, mintha csak párosan lehetne létezni. Ráadásul van egy közös ismerősünk, aki évek óta szerelmes belém. Én nem szeretem az illetőt, sőt állandóan azon vagyok hogyan lehetne lerázni. Erre a kedves kollegina szerint össze kéne jönnöm vele, mert szerinte ha megpróbálnám még az is lehet, hogy 1-2 hónap után megszeretném... Meg, hogy ő is úgy jött össsze a párjával, hogy elöször nem is tetszett neki.

Bármit is mond én nem fogok senkivel összejönni, csak azért, hogy legyen valakim, hanem kivárom azt aki tényleg hozzámillik, és szeretem....

20N, és egy éve nincs kapcsolatom.

2011. febr. 26. 09:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Nézd, én 26 éves vagyok, és még nem volt komoly kapcsolatom - nem azért, mert egy kiállhatatlan bányarém lennék, hanem mert magammal összeillő társat keresek, és aki nem ilyen, annak idejekorán tudomására hozom, hogy "köszönöm nem". Ennek ellenére nem gondolom, hogy sose lesz senkim, legfeljebb később, mint az átlagnak. Viszont kisebb eséllyel leszek egyedülálló anya vagy megcsalt feleség... Nagyon fiatal vagy még, előtted az élet, ne gyötörd magad ilyen gondolatokkal.

26/N

2011. febr. 26. 09:30
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont 21 évesen jött az első barátom. Bár anyuék nem szekáltak vele. Ők tudják mivel jár egy pasi/férj.

Mamámnak 3 férje volt, anyunak 1(apa), de utána sok pasija.

Ők mondták, mindig, hogy ráérek meg nem kell hamar elkapkodni. :) És milyen igazuk lett!

Szóval ha avval nyaggatnak, hogy miért is nem, akkor mond azt, hogy még kiakarod élvezni a szabadságot és csak utána a pasi. ;)

2011. febr. 26. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!