Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Figyuzzatok mit csináljak...

Figyuzzatok mit csináljak utálom a családom és el akkarok menni hova meggyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 13:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
dolgozni. Ha azt hiszed olyan könnyű eltartani magad hajrá, próbáld meg.
2011. febr. 25. 14:09
 12/27 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik.
2011. febr. 25. 14:10
 13/27 A kérdező kommentje:
nem nem soha a k#rva életbe nem fog el múlni
2011. febr. 25. 14:11
 14/27 anonim ***** válasza:
De mégis mi a bajod? Besértődtél valamire?:)
2011. febr. 25. 14:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Ebből nem derül ki hogy mi a baj. Nagyon kisgyerek lehetsz még, inkább tanulj és viselkedj rendesen akkor a szüleiddel is javulni fog a kapcsolat.
2011. febr. 25. 14:19
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Légy szíves mondd el nekünk, mi a baj, nem probléma, ha hosszú, de így nem tudunk segíteni.

Vernek? Alkoholisták? Nem biztosítanak neked otthont, kaját, meleget, iskolát?

Hány éves vagy?

22/L

17/27 anonim ***** válasza:

figyi miért veled talán olyan jó élni nekik? Segítesz otthon a családodnak, szereted te őket, mit teszel azért h szeressenek, jól tanulsz, vagy van valami ami miatt büszkék lehetnek rád?

Ha ők nem lennének, mégis mit gondolsz ki tartana el téged, adna meleg ételt, tetőt, ruhát stb? Rajtuk kívül szerinted kire számíthatsz az életben, és mire mennél nélkülük? Ha bajod van kihez fordulhatsz segítségért, kiben bízhatsz meg? Egyedül el tudnád magad tartani? Akkor meg mit is szeretnél?

18/27 anonim ***** válasza:
Szerintetek mégis hogyan tudná eltartani az magát, aki ilyeneket ír: akkarok, meggyek...
2011. febr. 25. 14:25
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Megint egy gyerek, aki nem kapott mobilt(laptopot, stb...), de hogy nevelést se, az is biztos.

Az én apám szétverte a berendezést, naponta széthányta a lakást, mert alkoholista volt, ha volt fizuja, azt is elitta, többet sírtam, mint ettem, de eszembe sem jutott elmenni, mert nem akartam otthagyni anyámat, és tudtam, hogy gyerekként nem boldogulnék egyedül.

Neked mi a panaszod, mi nem tetszik?

Amúgy bármikor bekopoghatsz egy gyermek-nevelőintézetbe, és mondd meg, mi a panaszod, hidd el, ha komoly a baj, akkor beköltözhetsz. Együtt alszol majd pár idegen gyerekkel, alkalmazkodsz a házirendhez, és boldog lehetsz, hogy elszabadultál otthonról.

2011. febr. 25. 14:44
 20/27 anonim ***** válasza:
67%
Naa... írni nem tud, de a k.rva szót önként kimoderálja. Ez kamukérdés, valami idősebb szerencsétlen nem tudja mivel elfoglalni magát.
2011. febr. 25. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!