Én vagyok a gonosz, mert nem akarok vele szóba állni se?
Anyának van egy testvére (több is van neki amugy),akit kb 10 éve ki nem állhatok.Belevitte anyáékat a hülyeségbe,hitelt vettek fel,hogy majd együtt vállalkozás,akármi,beköltözött hozzánk,ott élt 2 évig,még az ágyam is elszedte, 2évig egy széthuzható valamin aludtam.De akkor még megvoltunk.
Aztán vmi pasival lelépett,anya egyedül nem tudta csinálni,rengetegbe került hogy 1 személyessé alakitani,megoldani áruszállitást,mindent,hitelre hitel lett felvéve,teljes csőd.
Ekkorra már betölöttem a 18at,egyetem miatt elköltöztem,fenntartom magam,dolgozom,anyának is segitek ha tudok.
De a hugával nem vagyok hajlandó szóba állni,egyszerűen undorodom tőle,nem vagyok hajlandó megbocsátani,anyáék házassága is a pénz miatt ment tönkre.
Erre anya évek óta győzköd,hogy álljak már vele szóba,minden infót továbbad neki,hiába mondom h ne,majd a tesója irkál nekem iwiwen meg ahol tud idióta szivhezszóló leveleket...(1re válaszoltam,abban épp pénzzel próbált megvenni,elküldtem melegebb éghajlatra,azóta nem válaszolok semmire inkább).
Most jóideje anyát támogatja pénzzel,azt remélve hogy jóba leszek vele.De szembeköpném magam,nincs bocsánat.
Kevés emberre haragszom meg,1 kezemen meg tudom számolni akire megharagudtam,de onnantól nincs bocsánat.
Most miért kellene nekem vele egyáltalán szóba állni? Van anyának több tesója,a többivel jóba vagyok,de őtőle hányingerem van.
Nem találok okot arra hogy szóba álljak vele.Anya is csak h rokon,meg most segiti pénzzel.
Ti tudtok indokot?
23/N
A buta nem emlékszik és nem bocsát meg; a naiv emlékszik és megbocsát; a bölcs megbocsát, de nem felejt.
Nem kell utálnod, nem kell szeretned, de talán meghallgathatod egyszer. 1 utolsó esélyt talán ő is érdemel.
3 ember van akivel nem vagyok hajlandó kommunikálni se:
1.anyám huga,lleirtam miért
2: vér szerinti apám...(ti szóba állnátok egy alkoholista vadállattal,akiől többször az éjszaka közepén kellett menekülnöm 7 éves koromig? plussz a közös lakást mai napig amortizálja...msá se állna vele szóba)
3.egy nagyon jó barát,aki akkor baxott át amikor a legkevésbé számitottam rá
ezen kivül én egy tündér vagyok,kis dolgokon nem akadok fenn,pedig lenne min,de mégse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!