Egyre elkeseredettebb vagyok! Anyukámnak sincs normális munkája? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Sokan mondják h felesleges továbbtanulni,mert ma már azzal sem érek többet.
Szerintetek érdemes továbbtanulni(felsőfokon)? Van itt olyan aki érettségivel talált munkát?
2011. febr. 24. 17:10
11/12 anonim válasza:
A diploma nem garancia a jólétre, de egy elég erős opció. Az szomorú, hogyha elmész vasazni többet keresel mint a legtöbb diplomás, de talán ez nem lesz mindig így...
12/12 anonim válasza:
Hát nem tudom srácok... Pár éve még én is ebben a hitben voltam. Szerintem a nyelvekre hasalj rá, a németre főleg. Aztán lehet külföldre menni. Rengeteg ismerősöm dolgozik Ausztriában, mind elégedett. 26-27 évesen hitel nélkül veszik a lakásukat, kocsit tartanak fenn, stb.
Én ezt a megoldást választanám. Ha nem akarod elhagyni az országot akkor marad az OKJ, diploma ahogy írták. De ennek a "majd jobb lesz"nek én már nem hiszek, 20 éve ezt hallgatjuk. Szerintem az első megoldással nagyobb esélyed van egy jó életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!