Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha szeretek olyan ember...

Baj, ha szeretek olyan ember lenni, mint amilyen vagyok, pedig sok hibám van?

Figyelt kérdés
Én komolyan mondom, hogy szeretek félénk meg zárkózott meg önbizalomhiányos meg társaságkerülő meg komoly meg lassú meg stb lenni. Nemhogy nem zavar, hanem örülök neki, hogy ilyen vagyok, mert szimpatikusak nekem ezek a vonások, más emberekben is, nemcsak magamban. Szerintetek ez baj? Hallottatok már ilyenről? Mert én még nem.
2011. febr. 24. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok
2011. febr. 24. 16:40
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi

Nem, nem vagyok tizenéves!

Az önbizalmam meg nem a tulajdonságaimat illetően alacsony, hanem a képességeimet illetően, ami nem ugyanaz!

2011. febr. 24. 16:47
 13/14 anonim ***** válasza:
En szeretek felenk es zarkozott lenni. Ezeket alapbol nem tartom negativ tulajdonsagnak, viszont az onbizalomhiany es a lassusag negativak. Ha magadat lassunak iteled meg, az sajat magad szamara nem lehet sehogy sem pozitiv, mert benne van, hogy zavar. Az onbizalomhiany meg nem lehet szimpatikus, hisz megneheziti az eletedet.
2011. febr. 24. 17:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon szép, ha elfogadod magad, de a hibákat, ha észreveszed magadon, akkor amin és amennyit lehet mindenki javítani akar. Egy rossz állapotban megrekedni nem erény!
2011. febr. 24. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!