Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek ilyen a pasija,...

Mindenkinek ilyen a pasija, párja, férje?

Figyelt kérdés
Ha ideges vagy feszült stb. (nem miattam), mintha levegő lennék.
2011. febr. 24. 13:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem...hála égnek...
2011. febr. 24. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is lehetne jobb is, rosszabb is.

Becsülheted benne, hogy nem rajtad vezeti le, nem veszekedik.

Sajnálhatod, hogy nem hagyja, hogy segíts neki.

Talán fél, hogy ilyenkor nem tudja visszafogni magát és megbántana, pedig nem Te tehetsz róla, hogy feszült. próbáld meg egy jobb pillanatban biztosítani arról, hogy ilyenkor is számíthat Rád, és ha Rajtad múlik, nem lesz veszekedés, Te tudod kezelni az ilyen helyzetet.

2011. febr. 24. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen.Enyém is ilyen. Én is ugy gondolom hogy még mindig jobb mintha vergödne vagy rajtam töltené ki!
2011. febr. 24. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Levegőnek néz, vagy csak egyszerűen nem társalog veled?

Ha ideges vagyok, megbeszélem a párommal. Ha éppen miatta vagyok ideges, épp olyan napja van, hogy nem bírja ki tudatos hergelés nélkül, olyankor én is inkább csendben vagyok, nem szólok hozzá. És nem azért teszem ezt, mert ezzel akarom büntetni. Inkább nem szólalok meg, nehogy igazságtalanul megbántsam. Megvárom míg lehiggadok, és csendben megbeszélem vele a dolgot... Még így is vérig sértődik, hogy kinyitom a pofámat, és elmondom a véleményemet. Mi lenne, ha ezt hirtelen felindulásból tenném? Bele se merek gondolni :-)

35f

2011. febr. 24. 13:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én barátom ha ideges, akkor inkább saját magát bántja, főleg szavakban, hogy mekkora sz@r, stb :s Ez nekem rosszabb, inkább nézne levegőnek..

Én viszont ha ideges vagyok őt bántom :(

2011. febr. 24. 13:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Az én Vőlegényem is ilyen.Ha valami nem sikerül neki,rajtam "tölti ki" vagyis nem mond semmit,csak elvan,de véletlenül se szól hozzám.Jön-megy,mintha nem is léteznék :-)

Kérdezem,mi baja.. semmi... gondoltam.Na ez a párbeszéd játszódik le.

De én ugyanilyen vagyok!

21/L

2011. febr. 24. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Az enyém nem ilyen. Megbeszéljük, mi a gond (vele lehet beszélni), még ha épp rám akadt esetleg ki.
2011. febr. 24. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:

hát néha nézhetne levegőnek ilyenkor:D

általában melóban felbosszantják,hazaér,és velem kötekszik,aztán rájövök,hogy megint benn volt valami,és hagyja magát lenyugtatni

2011. febr. 25. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!