Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem? Hogyan...

Miért ilyen velem? Hogyan viselkednél ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a szüli napom.Mindenki felköszöntött az ismerőseim közül csak a párom nem.Még az ex pasim is írt egy mailt pedig 10 éve nem is láttam.Mégis eszébe jutott.Csak egy sms vagy egy telefon,hogy boldog szülinapot.De semmi!!!!:(
2011. febr. 24. 08:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ha én pasi lennék, nem árulnám el magam és a "nagy dobásomat". Egy nap csúszás szerintem belefér. Mifelénk a hivatalos szülinap előtt és után 3-3 nappal ugyanúgy fel lehet köszönteni az illetőt, mert ennyi belefér. És itt ez a természetes.

A "nagy dobásos" voltam -nem tudom, mikor írtam az előzőt :)

2011. febr. 24. 08:58
 12/25 anonim ***** válasza:
én sem azt mondtam,hogy szóról szóra mondja el,hogy mi fog történni,de el lehet úgy is mondani,hogy lehessen érezni a levegőben,hogy valami készülődik. nem?
2011. febr. 24. 09:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Az igaz.

De mi NŐK vagyunk, ők pedig férfiak.

Senki nem tud mindkét nem fejével gondolkozni.

Szerintem ezt /főleg 10 év után/ tényleg nem kell sértésnek venni.

Ki tudja milyen nyomás van a munkahelyén, vagy a magánéletben, amitől meg akarja kímélni a társát.

Én /ha tényleg ilyen lennék/ vennék a cukrászdában két szelet tortát. Az egyiket befalnám, mint a huzat, a másikat eltenném a páromnak és ha kérdezni, honnét van, megmondanám: a szülinapi tortámból maradt...

2011. febr. 24. 09:04
 14/25 anonim ***** válasza:
bocsi.. FÉRFIAK
2011. febr. 24. 09:05
 15/25 anonim ***** válasza:

az oké, hogy nagy dobásra készül lehet. De a NAPJÁN, SZÓBAN, azért fel lehet köszönteni a másikat. Tehát hiába készül valamire, attól még szóban megtisztelem azzal a másikkal, hogy a napján felköszöntöm. itt nincs helye csúszásnak EGYETLEN EGY nap az egész, másnap, és lőtte való nap, ro.hadtul nincsen szülinapja az embernek.

Max felköszöntött volna szóban, és mondta volna "nem vagy ám elfelejtve szívem, de még kicsit várnod kell az ajándékra" ennyi, ebből még semmi sem derült volna ki

2011. febr. 24. 09:25
 16/25 A kérdező kommentje:
Nincs pénzünk nagy dobásra.Ezért is írtam,hogy csak egy sms vagy telefon.Azt is tudom,hogy nem felejtette el csak minden más fontosabb volt.
2011. febr. 24. 09:27
 17/25 anonim ***** válasza:
Pár éve átjött a barinőm, hogy, mivel akkor nem tudtunk találkozni, felköszöntsön a névnapomon ( tudom, nem ugyanaz azért) a férjem bejött, és megkérdezte hogy mire iszunk? Barátnőm csak nézett nagyokat, én nevettem, párom meg elszégyellte magát.. Valentin nap nálunk nem nagyon volt az elején, mindig kimagyarázta, hogy ő azért utána köszönt, mert ha aznap tenné, az olyan sablonos. Szülinapot elfelejteni nem tud, mert akkor van az ő s a nagyobbik fiunk nevenapja, és az nálunk nagy családi banzáj. Szerintem ülj le vele, és mondd el neki a dolgot, ha készül nagy dobásra, ha nem, inkább, mint kínozd magadat gondolatban. Az én férjem még az Anyja szülinapját is elfelejti:) ha nálatok is csak ez a helyzet, akkor nincs gáz. Ha amúgy szívből szeret, ez még megbocsátható.. egyszer:P ha meg kikéri magánk ( sztem nem ez lesz a helyzet) akkor én elgondolkodnék. De csak akkor ha leszarná a dolgot!
2011. febr. 24. 10:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy fogalmam sincs,hogy mi van köztünk.Mióta megszültem egyre jobban távolodik tőlem.Iszonyú ritkán van szex és szinte soha nem beszélgetünk.Hazajön a melóból én megkérdezem milyen napja volt elmondja és ennyi az össz kommunikáció köztünk.Írtam neki egy sms-t,hogy képzeld tegnap volt a szülinapom és,hogy csak te nem köszöntöttél fel.Ez még reggel 9-körül volt.Azóta se válaszolt.
2011. febr. 24. 11:07
 19/25 anonim ***** válasza:

Írod, hogy mióta megszültél távolságtartó, és nincs sex. Megkérdezhetem, hogy bent volt a párod a szülésnél?

Mert van, akiben csodálatot vált ki, mint pl bátyámnál is, hogy ezerszer jobban szereti, és tiszteli a feleségét, egy hősnek tartja. De viszont van, akinél pont az ellenkezőjét váltja ki a szülés látványa.:S

22L

2011. febr. 24. 11:13
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem volt benn velem csak a vajúdásnál mert császáros voltam.
2011. febr. 24. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!