Miért ilyen velem? Hogyan viselkednél ilyen helyzetben?
Ha én pasi lennék, nem árulnám el magam és a "nagy dobásomat". Egy nap csúszás szerintem belefér. Mifelénk a hivatalos szülinap előtt és után 3-3 nappal ugyanúgy fel lehet köszönteni az illetőt, mert ennyi belefér. És itt ez a természetes.
A "nagy dobásos" voltam -nem tudom, mikor írtam az előzőt :)
Az igaz.
De mi NŐK vagyunk, ők pedig férfiak.
Senki nem tud mindkét nem fejével gondolkozni.
Szerintem ezt /főleg 10 év után/ tényleg nem kell sértésnek venni.
Ki tudja milyen nyomás van a munkahelyén, vagy a magánéletben, amitől meg akarja kímélni a társát.
Én /ha tényleg ilyen lennék/ vennék a cukrászdában két szelet tortát. Az egyiket befalnám, mint a huzat, a másikat eltenném a páromnak és ha kérdezni, honnét van, megmondanám: a szülinapi tortámból maradt...
az oké, hogy nagy dobásra készül lehet. De a NAPJÁN, SZÓBAN, azért fel lehet köszönteni a másikat. Tehát hiába készül valamire, attól még szóban megtisztelem azzal a másikkal, hogy a napján felköszöntöm. itt nincs helye csúszásnak EGYETLEN EGY nap az egész, másnap, és lőtte való nap, ro.hadtul nincsen szülinapja az embernek.
Max felköszöntött volna szóban, és mondta volna "nem vagy ám elfelejtve szívem, de még kicsit várnod kell az ajándékra" ennyi, ebből még semmi sem derült volna ki
Írod, hogy mióta megszültél távolságtartó, és nincs sex. Megkérdezhetem, hogy bent volt a párod a szülésnél?
Mert van, akiben csodálatot vált ki, mint pl bátyámnál is, hogy ezerszer jobban szereti, és tiszteli a feleségét, egy hősnek tartja. De viszont van, akinél pont az ellenkezőjét váltja ki a szülés látványa.:S
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!