Elvehetik-e a gyermekem? (Nagyon fontos)
Figyelt kérdés
Van egy férjem de egy ideig külön éltünk mindegy most hogy miért. Mindkettőnknek volt addig más kapcsolata. Közös gyermekünk addig velem élt. Nekem is volt egy pasim és sajnos belevitt 1-2 hülyeségbe, konkrétan elszívtam vele 1-2 marihuánás cigarettát. Nem szokásom tényleg csak kipróbáltam és azóta se. Azóta szétmentünk és kibékültem a férjemmel. Ez a srác viszont megfenyegetett hogy elveteti tőlem a gyermekem, a drogokra hivatkozva. Van valóságalapja a fenyegetésének? Tényleg elvehetik tőlem a gyermekem?2011. febr. 23. 12:27
11/13 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van, magával cseszne ki, mivel vele szívtad el, vagyis ő "szerezte".
Másrészt nem hiszem, hogy 1-2 füvezés miatt, ami nem is most történt, elvennék a gyereket, ha amúgy minden más rendben van körülötte.
Ha ilyen megtörténne, az a legnagyobb igazságtalanság lenne a földön, más helyeken meg éhen halnak a gyerekek, ott meg nem vették el a családtól.
Ne félj!
12/13 anonim válasza:
1. Bizonyítsa be! Még ha lenne is fénykép, mint azt kérdezte az egy hozzászóló, azon látszana mit szívsz?
2. Ha ezt mondja, pereld be rágalmazásért.
3. Dehogy veszik!
4. Nehogy már egy ilyen bunkó miatt parázz!
13/13 anonim válasza:
Nem tudja bizonyítani hogy igaz amit állít. Ha sokáig ugrál még ő kerül bajba rágalmazásért. Ne is figyelj rá senki se hinne egy drogos fickónak aki a volt barátnőjét akarja tönkre tenni. Nyugodj meg és legközelebb soha többé ne kerülj ilyen helyzetbe. Hidd el nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!