Keresztlányunk idén ballag. Mit vegyünk neki?
Általános iskolából ballag. Aranyat nem akarunk, egyrészt, mert azt majd a középsulis ballagására gondoltuk, másrészt nem vagyunk nagyon elengedve anyagilag. Mit adhatnánk neki, hogy mi se menjünk csődbe, de azért értéke is legyen?
(Nem bulizós, divatozós, inkább szerény lány.)
Köszönöm a válaszokat.
Egy szép könyv, mindig a legjobb ajándék! :)
21/L
Szerintem is emlékkönyv, vagy egy nagy fotóalbum amibe írni is lehet.
De én leginkább csináltatnék neki egy fotókönyvet, mi 8000-ért csináltattunk a4-est, cewe fotókönyv, keress rá gugliban, nagyszerű emlékezetes ajándék, pont ilyen alkalmakra. Te állítod össze, mondjuk születésétől napjainkig, mindenféle családi, baráti fotóval. Nagyon nagy örömet szereznétek neki!
mp4 lejátszó
ezüstékszer
valami hobbijához kapcsolódó dolog
egy szép könyv, olyan témában, ami érdekli
+ egy szál virág
a plüss meg a fotókönyv egyáltalán nem praktikus és egy 14 éves lányka nem ilyeneket szeretne
de az mp4 az menő mi?
Amikor már mp5 vannak. Istenem!!!!!!! Ez fáj
nem tudom nálunk ez nem divat. Oké elvégezte a 8 osztályt és? Se nem nagybetűs élet se nem semmi nem következik, még jó, hogy elvégezte:)))
Én annak idején egy szál virágot kaptam...a fentieket pedig nem irigységből mondtam, csak nem értem mire a felhajtás.
hallom egyes iskolákban már kicsengetési kártyát is csinálnak...csak nem értem minek.
Így is elég "nagynak" érzik magukat nem kell rá tenni egy lapáttal...:-S
Mindegy bocsi csak ez bennem volt...:) épp ma beszéltük a párommal...
Amúgy könyv szerintem a legjobb ajándék, ha nem akartok egy mp3, egy szép ruha, valami drága parfüm, ha szeret ilyesmit, esetleg vásárlási utalvány valahova. Vagy hívjátok el egyet vendéglőbe...
"de az mp4 az menő mi?
Amikor már mp5 vannak. Istenem!!!!!! Ez fáj"
borogasd! meg olvasd át a kérdés azon részét, amely az anyagiakat tárgyalja ;)
Ilyen technika kacatokat nem kell venni, mert 3hónap múlva értékét veszti.
Amugy szerintem sem kell nagy fejhajtást csinálni ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!