A rokonokkal ti is puszilkodtok?
Figyelt kérdés
A rokonságommal egy településen lakunk. Havi 2-3 alkalommal találkozunk ilyenkor a fériak és nők is megpuszilják egymást. Értehtően a férfi a férfit is stb. stb. Kicsit ciki, ha évente egy-két alkalommal az oké, de ilyen sűrűn!2011. febr. 22. 15:59
1/8 anonim válasza:
Én a barátnőmet is megpuszilom minden alkalommal, nem hogy a rokonomat! Ez teljesen természetes.
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez gond lenne, bár nálunk általában a férfiak kézfogással üdvözlik egymást.
3/8 anonim válasza:
szerintem ez teljesen oké, ilyenkor nem férfi-férfi, hanem rokon, egyébként meg nem olyan gyakori
4/8 A kérdező kommentje:
A férfiaknál a kézfogásra gondoltam én is a puszilkodás helyett.
2011. febr. 22. 16:07
5/8 anonim válasza:
Igen, barátnőkkel is, pedig minden nap talizunk, és a rokonaimmal is többször futok össze hetente, de mégis.
6/8 anonim válasza:
Nálunk is divat ez, de mi valóban ritkábban találkozunk, így nem is furcsa. Apuval (elvált szülők gyermekeként) néhány hetente találkozom, de volt most egy hét, amikor minden nap összefutottunk és minden nap puszival köszöntöttük egymást. Ez kicsit furcsa volt, de nem tettem szóvá, végülis nem oszt, nem szoroz.
7/8 A kérdező kommentje:
Édesapáddal nem ciki!
2011. febr. 22. 16:16
8/8 anonim válasza:
filgyelj csak! Ez egyáltalán nem ciki és gáz, legalább összetartó család vagytok, és rokonság, erre legyél büszke!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!