Számotokra mitől barát egy barát? Tulajdonképpen, hogy döntitek el hogy nektek ki a barátotok?
-Mindig segít a bajban, végig hallgat
-keresi a társaságomat, én is az övét (tehát kölcsönösségen alapszik)
-nem kell egymás előtt megjátszani magunkat, önfeledten jól tudjuk érezni magunkat egymással
-tudom, hogy nem beszéljük ki egymást a másik háta mögött=>ez percig sem gondolkozom rajta, hogy mi a dolog amit már nem mondok el neki, mert tényleg meg tudok vele mindent beszélni
Igaz barátből tényleg nagyon kevés van és ritka kincs. Vigyázni kell rá ha az ember megtalálja azt a néhány (legjobb estben 3) jó barátját.
L/19
Számomra a barát az aki első sorban ELFOGAD engem úgy ahogy vagyok. AZ összes hibámmal, baromságommal, hülyeségeimmel.
Számomra a barát az, aki kiáll mellettem, nem hagy cserben olyan szituációkban, ami akár nem tetszik neki.
Számomra a barát az, aki őszintén elmondja nekem nem csak a rosszat, hanem a jót is, mert milyen barát az, aki csak a hibáidat mondja el neked?
Számomra a barát az, aki támogat, illetve megakadályoz olyan dolgokban, ami nem jó nekem.
Számomra a barát az, akit ha megkérek valamire, akkor fintorgás és pofa vágások nélkül segít.
Összegezve:
Számomra a barát egy olyan személy az életben, aki nem csak akkor van velem/nekem ha baj van, és én sem csak arra vagyok neki jó, ha kell valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!