Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a dologról?

Gyengeagep kérdése:

Mit gondoltok erről a dologról?

Figyelt kérdés

A barátnőm velem egy idős. csupán 7 hónap van közöttünk. Már 6,5 hónapja vagyunk együtt, tiszta szívből szeretjük egymást. Ő is imád engem én is oda vagyok érte. Ha meglát, szinte a nyakamba ugrik örömében.

De többen azt mondták nekem, hogy nem vezet jóra, ha egy idősek vagyunk. Szerintem ebben nincsen semmi különös hogy egy koruak vagyunk. Ti mit gondoltok?

2011. febr. 21. 14:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket, akkor továbbra is az eredeti marad az álláspontom! egyszerüen nem tudnék megszabadulni a barátnőmtől és nem is akarok, annyira szeretem. a kapcsolatunk nem is működik, hanem virágzik. :D
2011. febr. 22. 12:18
 12/12 A kérdező kommentje:
mostmár azóta sok idő eltelt lassan két éve leszünk együtt és nem is foglalkozunk semmi korral kapcsolatos dologgaé! :)
2013. nov. 3. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!