A férjem uj autót akar venni de csak fél szemére lát és egy normál parkolohelyre nem tud beállni. Nem tud semmit. Eltéved a belvárosban. Hogy viselnétek?
most kérdeztem tőle csak hivatásos jogsija nem lehetne, személygépkocsira simán adnak ha csak 1 szemével lát.
Én azt szeretném ha bkv-zna most egy régi kocsival jár de az 5 millát nem kocsira kéne költenie szerintem. Hanem mernék szülni ha az a pénz megmaradna.
A nevelőapám is pont ilyen, frászt kapok, ha ő vezet!
Amióta jogsim van, azóta mindig én vezetek, akár külföldre is ha kimegyünk kocsival. Neked nincs jogsid? Mert akkor megoldódna ez a probléma...
Egyébként mondjad neki, hogy gyereket akarsz, nehogymár egy kocsi fontosabb legyen, mint a gyerek... 5 milláért meg minek kocsit venni??!! Az már luxus a mai világban!
21/L
Na majd délután kipróbálom a fél szemmel parkolást :) De szerintem is inkább béna, nem a szeme miatt nem megy a parkolás...
Én sem költenék 5 milliót kocsira, pedig megtehetném, de kidobott pénznek tartom. Ha autót vesz az ember, az olyan mintha megválna örökre attól a pénztől, mert sose fogja visszakapni. Emellett annak a kocsinak rengeteg baja is lehet, ellophatják stb. Sajnálom hogy a férjednek csak ennyi esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!