Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem uj autót akar venni...

A férjem uj autót akar venni de csak fél szemére lát és egy normál parkolohelyre nem tud beállni. Nem tud semmit. Eltéved a belvárosban. Hogy viselnétek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 13:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ah, ertem, megvette a jogsijat.
2011. febr. 19. 14:09
 12/25 A kérdező kommentje:

most kérdeztem tőle csak hivatásos jogsija nem lehetne, személygépkocsira simán adnak ha csak 1 szemével lát.

Én azt szeretném ha bkv-zna most egy régi kocsival jár de az 5 millát nem kocsira kéne költenie szerintem. Hanem mernék szülni ha az a pénz megmaradna.

2011. febr. 19. 14:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt szeretném ha a férjed soha többé nem ülne volán mögé!!
2011. febr. 19. 14:16
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
Dobd fel neki akkor a babatémát, hátha az meggyőzi.
2011. febr. 19. 14:21
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
Beraknad a babat egy kocsiba a ferjeddel, ha uj, ha regi?
2011. febr. 19. 14:39
 16/25 A kérdező kommentje:
nem. csak az a baj kiakad ha szóba hozom a témát. az arénába is alig tudott beállni délelött ment a balhé
2011. febr. 19. 15:08
 17/25 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem csak egyaltalan nem tud parkolni, soha nem tanulta meg, nincs erzeke hozza, es nem azert mert egy szemen lat csak. Elteved, mert szorakozott, vagy nincs tererzeke.
2011. febr. 19. 15:10
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
azt mondod, hogy most is vezet autót, akkor miért baj, ha vesz egy újat, ha azt szeretne? vagy sokat balesetezik vele? mert abban az esetben érthető, ha nem akarod. parkolni meg én se tudok túl jól, pedig mindkét szemere tökéletesen látok:) nem feltétlenül függ össze a kettő.
2011. febr. 19. 15:51
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

A nevelőapám is pont ilyen, frászt kapok, ha ő vezet!

Amióta jogsim van, azóta mindig én vezetek, akár külföldre is ha kimegyünk kocsival. Neked nincs jogsid? Mert akkor megoldódna ez a probléma...

Egyébként mondjad neki, hogy gyereket akarsz, nehogymár egy kocsi fontosabb legyen, mint a gyerek... 5 milláért meg minek kocsit venni??!! Az már luxus a mai világban!

21/L

2011. febr. 19. 17:26
 20/25 anonim ***** válasza:

Na majd délután kipróbálom a fél szemmel parkolást :) De szerintem is inkább béna, nem a szeme miatt nem megy a parkolás...

Én sem költenék 5 milliót kocsira, pedig megtehetném, de kidobott pénznek tartom. Ha autót vesz az ember, az olyan mintha megválna örökre attól a pénztől, mert sose fogja visszakapni. Emellett annak a kocsinak rengeteg baja is lehet, ellophatják stb. Sajnálom hogy a férjednek csak ennyi esze van.

2011. febr. 22. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!