Mit tennétek ha rájönnétek hogy nem tudtok együtt élni a férjetekkel?
én ezeket a kérdéseket sosem értettem. ilyenkor mindig fogom a fejem. az a baj, hogy hiába mondom el a véleményem, az már semmin sem segít.
meg kellett volna ismerni egymást rendesen, és nem a rózsaszín ködben házasodni. amúgy meg... ha igazán szeretnéd, akkor ezeken túl tudnál lépni. a valentin nap,nőnap, az aug. 20, a majális szerintem is borzasztóan nagy hülyeségek. szerintem ez nem válóok, már ne haragudj. tessék ezekben kompromisszumot kötni. aug. 20-ra és majálisra senkit sem kényszerítenék, mert ott nem csak az ünnepi hangulatról van szó, hanem tömegről, ha kimentek. én spec nem bírom a tömeget, a párom nem is kényszerít rá, hiába akarna kimenni. a valentin napot megtartjuk, idén eljött velem a férjem az orvoshoz, az volt az ajándék, hogy nem kellett a váróban egyedül szenvednem órákig, betegen. és esküszöm jobban esett, mint egy csokor rózsa.
Az már más tészta lenne, ha azt mondanád, hogy szülinapot, karácsonyt, húsvétot nem akar ünnepelni. ezek olyan ünnepek, amik annyira általánosak, és családban ünnepeljük őket, hogy az is megtartja, aki utálja. ezek szokások, tradíció, és kevés ember lépi meg, hogy hanyagolja. Ha ez lenne ah elyzet, akkor azt mondanám, hogy annyira szögesen ellentétes a nézetetek, hogy azt nehéz összeegyeztetni.
Kicsit túlérzékeny lehetsz. Nem lehet, hogy azt akarod, hogy mindig minden a te kedved szerint történjék? és amint ő nem igy tesz, te máris élhetetlennek érzed?
nem tudom... szerintem ez nem válóok!
Nem a mult szazadban elunk, hogy a ferfi arra kell hogy eltartson egy not. Ma a nok is dolgozhatnak, tudnak egyedul is boldogulni. Hany ferfinek nincs semmije, lakasa csak akkor van, ha oddakoltozik a nohoz.
Ma tudna egy ferfi boldogulni (anyagilag) egyedul, egy dolgozo par nelkul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!