Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem borzalmas nem életrev...

A férjem borzalmas nem életrevaló elegem van belöle hogy tudnám megváltoztatni? Pl. ma elcseszte a tvt aztán nekiesett megjavitani mégjobban elcseszte

Figyelt kérdés

én csináltam meg de én is csak ugy tudtam hogy szemcsés maradt. de neki minden jó öt nem érdekli

mondta hogy telefonáljak mikor megyek arra megfözi a kajat csak a tepsit kellett volna betennie sütni mert a többi elö volt készitve. 1 órával hazamenetelem elött hivtam aztán mondja jajj nem akartam hogy kihüljön igy rohadt éhes voltam 2 óráig mert közben még a tv dolog is közbejött.

hagyja hogy mindenki becsapja autoszerelö nem cserélt olajat de kifizette stb

kölcsönadott nagyobb összeget de azt sose fogjuk látni emiatt most minuszban vagyunk

2011. febr. 18. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
A férjed meg indithatna egy olyan kérdést, hogy mi csináljon a feleségével, mert nem tud értelmesen fogalmazni, és még csak nyomokban sem helyesen irni - a kérdésedet alig lehet megérteni, mármint hogy pontosan mik is történtek, és még helytelen is.
2011. febr. 18. 21:32
 12/15 tetris ***** válasza:

Bizony az előttem szólónak tök igaza van! Látod, te sem vagy tökéletes, kedves kérdező. Fogadd el életed párját olyannak, amilyen.

Lehet, hogy nem egy házitündér, de szeret téged. Biztos vagyok abban is, hogy az élet más területein viszont kiemelkedően ügyes. Például lehet, hogy nagyon jó matematikus, vagy jól ért a színkeveréshez.

Szeresd ezt a mukit úgy, mint eddig, és ne haragudj már rá!!!!

2011. febr. 18. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor cseréld el őt az autószerelővel...
2011. febr. 18. 23:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Beszélj vele, hogy bizonyos dolgokat nem kellene, kölcsön adni pénzes dolgokat, ha nektek is nagyon kell a pénz. Megérted, hogy jószívű, de ezt azért ne legyen valami határ.

Na a kétbalkezesség. nálunk ezen megy a nézeteltérés, hogy hazajön a férjem, és hogy a játékokat rendszerezni kellene, nincs utunkban, hálóban, fiókban, dobozokban vannak, mégis képez őt zavarni, ha nem a megfelelő helyzen. Kit érdekel ez már ennyire ugyanmár. No Ő kéri szépen tőlem, hogy rendseresebben, én válaszolok szépen, hogy jó. Majd folytatom szépen, hogy kellene még néhány ponc, akkor tök jól is nézhetne ki az egész. No és akkor Ő elkezd kiakadni. Amit én nem értek, én igent mondtam neki, Ő miért nem tud nekem. Tudom nem tud polcot felrakni, de meglehet kérni havert, vagy fizetni is. Nálunk ez havonta egyszer biztos eljátszódik. Volt már, hogy nagyon besokalltam, de aztán elkezdtem belegondolni a dolgokba, hogy ne léljem magam bele nagyon fölöslegesen, mert végülis ez egy kis része az életünknek, a többi elég jól megyeget. Jó ember jól bánik velünk. Egyébként azt vettem észre, miest ezen elgondolkoztam, nyugodtabb voltam vele szemben, amit Ő észrevehetett, és mostanában egész kezdi csinálni amit szeretnék. A másik a gyereknevelési eltérések, egész meglepődök néha. Próbálj lenyugodni, beszélgesseetek sokat, hülyéskedd el az ügyetlenségét, de azért érezze, hogy ez benned van. Jajj, sok sikert, remélem nem fog romlani a helyzetetek!

2011. febr. 19. 02:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Érdekes az mindig az esküvő után sír a szánk,esküvő előtt életképesebb volt?
2011. febr. 20. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!