Megtalálod életed tökéletes férfiját, a nagy őt
ezután hány évet tuddnál kibírni úgy, hogy nincs tőle
gyermeked 5 évet,10 évet,15 évet, mennyit tuddnátok
kibírni a fogantatásig?
Az én feleségem 3 évet bírt ki az elsőig (23 vt akkor)és további négy évig volt elégedett 1el. Én meg csak úgy mindig felnőttem a feladathoz:)Nem annyira tudtam magam elképzelni apaszerepben . Addig.
Szerintem sem csak az utódnemzés (utódszülés) az élet értelme, de azt az örömöt (boldogságot)amit a te kicsi és tökéletesebb hasonmásod ad neked semmi nem pótolhatja ebben a ZÉLETBEN.
;)
2011. febr. 17. 21:14
Max. 5 évet tuDnék várni. 10et semmiképp, ha álmaim pasija , ha nem.
2011. febr. 17. 21:21
Helyzettől függ, nem lehet években meghatározni. Nekem sem sürgős, de ha pl. nagyon akarnék, és a párom ezt leszarná, az rosszul esne. Ha a két ember szereti egymást, valamennyire alkalmazkodnak egymáshoz.
2011. febr. 17. 21:27
En most azt mondom, hogy 5 evet, de ha holnap bekopogna egy ferfi nagy o tablaval, akkor meg 10-et is, mert 28 eves korom elott nem akarok szulni es most vagyok 18.
2011. febr. 17. 21:37
annyit amennyit kell... mi 6 éve vagyunk együtt, de mégcsak nem is próbálkoztunk védekezés nélkül egyetlen egyszer sem a gyerek témában... hova siessünk? ráérünk még... 26/nő 28/F
2011. febr. 18. 07:16
szerintem ez attól függ, hogy a nő hány éves. én 27 évesen ismertem meg a nagy őt, és 32 évesen tudtunk csak összeköltözni. most 33 éves vagyok, és mivel határozott idejű szerződésem van még 1,5 évig, ezért nem is próbálkozhatunk. De utána nekikezdünk. Én ezt eléggé rosszul élem meg, mert tudom, hogy 30-on felül már minden hónap számít :(
2011. febr. 18. 08:10
szerintem összekevered a "tökéletes férfit" a tenyészbikával
2011. febr. 18. 10:17
Nem vagyok gyerekcentrikus típus, egyelőre ezerszer többre értékelem a hétvégi heverészést, kötetlenséget mint a gyerekgondozást. Gyereket szeretnék persze. Párommal megbeszéltük, hogy kb. majd 5 év múlva. Remélem addig nem kap el gyerekláz.
25 N
2011. febr. 18. 11:43
Nem volt időm várni! 36 éves voltam mikor találkoztunk!
1 évre rá már babát vártam, de sajnos az a baba halva született. Így már 38 éves lettem mire megszületett a gyerekünk.
Tehát van, akinek nincs ideje várni!
2011. febr. 18. 12:44
Ha tudod magadról, hogy te nem akarsz éveket várni már a gyerekkel, akkor ezt a kapcsolat legelején tisztázni kell. Ugyanis a pasasnak éppen ugyanannyi joga van nem akarni gyereket, ezt tiszteletben kell tartani és szétválni. Én is megmondtam a páromnak, hogy én max. 7 éven belül én gyereket szeretnék és amennyiben ő nem, akkor külön fogjuk folytatni az utunkat. Ebben nincs semmi fenyegetés vagy követelőzés, ez szerintem így korrekt.
2011. febr. 18. 13:06
Kapcsolódó kérdések: