Mivel nyugtassam vagy vonjam el a figyelmét, hogy tudjon végre pihenni is?
Szex?
Bocs, de hirtelen más figyelemelterelés nem jutott eszembe. Mert ugye adósságok lévén nem nagyon mehettek el kettesben mondjuk welness-hétvégézni ( magamból indultam ki, nekünk nincs adósságunk mégse megy már évek óta a családi nyaralás:S ). Ha a párodnak sok gondja van az segíthetne, ha eltűnhetnétek pár napra valahova a világ elől, de hát ez nem mindenkinek megoldható sajnos. Viszont szex közben csak egymásra figyelnétek, ő is csak rád figyelne és nem a gondjain agyalna. Szóval szervezz valami romantikus vacsorát, főzz neki, vagy csak szimplán csípd ki magad mire hazaér és csábítsd el. Ha nem is oldod meg a gondjait, de biztos jobb kedve lesz tőle:)
Hát nem tudom, de ha én ideges vagyok, akkor az "evilági élvezetek" sajnos nem kapcsolnak ki, mert egyszerűen nem tudom elengedni magam. Én gyűlölöm a kiszámíthatatlanságot, homályos jövőt, úgyhogy ilyen esetben leülök, és elkezdek agyalni. Számba veszem az összes lehetséges következményt.. Ha el kell adni a házat, hogyan csinálnám.. Hol tudnék másikat venni.. Honnan tudnék pénzhez jutni.. És így tovább. Miután eljutottam a legsötétebb jövőképhez, hátradőlök, és próbálok megbékélni a gondolattal. Felidézem, mi az ami maradt.. szerető feleség, stb. Milyen új lehetőségeket teremtene a helyzet, és mit kelleme változtatnom az életemen. Nem nyugodnék bele természetesen, de próbálnám meggyőzni magam, hogy ha tényleg minden olyan rosszra fordul, akkor sem halok bele, és van B tervem arra az esetre. Talán a párodnak is jót tenne egy ilyen beszélgetés..
Jobb ötletem tényleg nincs. A gondok okozzák a bajt, és ezzel lelkileg kell megbékélnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!