Mit von magával az állandó lakcím változás?
Gyerkőcöm egyedül nevelem,most adom el a lakásom (VI-ker),és az ideiglenes lakcímem abban a kerületben van,valamint ott is dolgozom,ahova a kislúrkó kerül bölcsibe(XI_ker).Félig magánbölcsi,de az önkormányzaton azt az információt kaptam,hogy 50%-ot támogatnak,ha ideiglenes,vagy állandó lakcímmel rendelkezem a kerületben.Erre ma a bölcsödevezetö azt mondta,hogy csak az állandó lakcímet van jogában támogatni,ha ideiglenes a cím akkor kérvényt kell benyújtanom az önkormányzathoz.Pipa vagyok,mert dezinformáltak...,és főleg azért,mert állandóra is betudtam volna jelentkezni.
Egyenlőre még azért vagyunk a VI-ker-be bejelentkezve állandóra,mert árulom a lakást;és a postám is oda érkezik.
Kérdésem az lenne,hogy milyen "procedúrával"jár az állandó lakcím változás?
Kis papírkán bejelented, és szólsz a postán hogy mi az új címed.
Nekem legalábbis ennyi volt :)
Esetleg az ismerősöknek szólni, hol kopogtassanak.
Ne csinálj ebből ügyet!
Mond azt hogy ez az állandó lakcím!
Nincs módjuk utána nézni, és máshol sem foglalkoznak ezzel hidd el!
Max ha vmi miatt eljárás van ellened, vagy a bankoknál.
Csak magadnak bonyolitasz ha igazat mondasz!
Nekem volt hasonló szitum, hasonló "fontoskodó" intézménnyel.
Még bekérték a lakcimkártya másolatot is, amit kinyomtattam nekik átszerkesztve, azóta se lett belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!