Egy 7 éves gyereknek mennyire gond, ha Angliában kezdi az iskolát? Egy évvel le fog maradni?
Gondolom kezdheta kicsikkel, szabályokat nem tudom, az viszont biztos, hogy semmi baja nem lesz, a korkülönbség miatt még ugyanúgy ki fog jönni a többiekkel, csak majd azt tanítsd emg neki, hogy attól, hogy idősebb, nem ő a főnök, akkor nem kapja meg, hogy retardált, mert kicsikkel van. A gyerekek gonosz lények ám. :D
Szerintem viszont semmi baj nem lesz, nyugi.
Wááá tök jó lehet neki majd...
Később ebből sok jó származhat neki..:)
Köszi szépen :) Csak ezen a vizsga dolgon agyaltam sokat, hogy hát ő még ugye előtte nem járt iskolába, akkor biztos egy évet csúszni fog. Bár ez szerintem sem tragédia.
Kicsit még odébb van a dolog, csak szeretem az ilyesmit előre eltervezni, tisztán látni a lehetőségeket.
A nyelvből nem hiszem, hogy hátránya fog származni, nagyon tanulékony gyerek, meg sokaktól hallottam, akiknek kint járt iskolába a gyerekük, hogy nem volt abból sem baj, hogy eleinte nem beszélt angolul, nagyon hamar megtanulták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!