Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mennyi a havi munkabérbő...

Kinek mennyi a havi munkabérből származó keresete? Tudtok belőle félrerakni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 20:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

4 órában bruttó 39.000 Ft, ez nettóban alig haladja meg a 30.000 Ft-ot. Szerintetek ebből mire telik? És nem vagyok tanulatlan.

detto ugyanez....

22L

2011. febr. 17. 10:31
 22/26 anonim ***** válasza:
milyen érdekes, aki jobban áll kicsit, vagy valamit félre tud tenni, az le van szavazva... irigység=magyarok
2011. febr. 17. 10:46
 23/26 anonim ***** válasza:
64%
Ez valóban így van. Több oldalon is tapasztaltam már én is. Még csoda hogy az enyémre nem jött eddig negatív reakció. Én vagyok az 5. válaszoló. Igen, a magyar ember nagyon irigy, nehezen viselik ha mások sikeresek. Ez van.
2011. febr. 17. 11:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem irigység beszél az emberekből!Inkább azt mondanám,hogy igazságtalanság,hogy keményen dolgozik a legtöbb ember és csak éhbérért.Persze,nyilván aki többet tanult,annak többnyire több pénz jár,de akinek lehetősége sem volt tanulni,annak nagyon nehéz kimászni belőle vagy sose sikerül.Úgyhogy azt mondanám,hogy nem irigyek az emberek,hanem mérgesek és nem a gazdagabb,tehetősebbekre,hanem erre az egész rendszerre!
2011. febr. 17. 13:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Ketten kb. 300-at keresünk, ami jól hangzik, de mégsem tudunk félretenni, annyi a kiadásunk :(

Az én Gyed-em + 2 csp = 115, a párom kb. 170-180-at keres.

A lakáshitelünk 100, a rezsi kb. 60, van egy öreg autónk, abba a benzin kb. 20 és sajnos egy 100-as simán elmegy a többire: kaja, háztartási cuccok, gyógyszerek a gyerekeknek stb.

Pedig nem élünk nagylábon, nem luxus dolgokat veszünk, csak próbálunk egészségesen étkezni a gyerekek miatt, ami sajnos rettenetesen sokba kerül! Zöldségre-gyümölcsre simán elmegy 10-15e Ft egy hónapban!

Mi elélnénk párizsis kenyéren is, de a gyerekeink egészségét nem szeretném tönkretenni...

2011. febr. 17. 13:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Ma 13:37 - nek: Jó volna ha igazad lenne, mégis tucatszám jelentenek föl teljesen ismeretlen embereket olyanok, akik meglátnak egy gyönyörű házat vagy autót az utcán, netalán jött egy új szomszéd és tele van pénzzel. Én is jártam már így, névtelenül a legkönnyebb feljelentgetni valakit, leginkább az bánt hogy nem tudja az ember ki volt, mert a szemedbe nézni nincs mersze. Még mindig nehéz azt felfogni, hogy nem minden jómódú ember csal meg lop. És igenis, irigyek az emberek, sajnos már a gyerekkortól, mert neki van nekem meg nincs. A szülő meg csak adja a lovat alá, ahelyett hogy elmagyarázná mi a helyes. Ez van. Bocsánat, nagyon eltértem a kérdéstől, nem írok már többet.
2011. febr. 17. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!