Kinek mennyi a havi munkabérből származó keresete? Tudtok belőle félrerakni?
nekem 85-90. Rakok félre, de nekem nincsenek állandó kiadásaim.
21L
ketten kb 200e ft a bevételünk. én félreteszek vékony 5ezret, őt meg győzködöm, hogy ez így tarthatatlan :D
persze biztosan tesz félre valamennyit, csak nem olyan látványosan :D
futja mindenre, a számlák mindig el vannak rendezve, kajára is jut elég, de azért nem ártana némi biztonsági tartalék.
(észre sem veszem, és rímekben beszélek, kééésssszzz :D)
20:41!
Igen, csakhogy egy lakást nem ugyanannyiba kerül fenntartani, mint egy házat. Ha ennek a hölgynek családi háza van, mint nekünk, akkor máris kevés az a 160.000
Nekünk például csak a fűtés, nem a rezsi, hanem CSAK a fűtés eleve 50.000 forint minden hónapban, még nyáron is, mert átalány díjat fizetünk, pedig átlag 18-19 fok van a házban. Ehhez jön ugye villany, víz (ami nyáron a locsolás miatt gigasok), internet, kaja, ami 1 hónapban 3 emberre és 2 kutyára minimum 50.000 forint...azt hiszem fölösleges tovább sorolni. Ja és mi nem veszünk luxuskaját, inni meg csak vizet iszunk...
20:44
Hát..most nagyarázkodjak?Csak a gáz számla volt 46 ezer forint, úgy, hogy nincs dög meleg a lakásban.
És, bizony elmegy a két gyerekere..(is)Mindkettő kapott kabátot, nem is a legdrágábbakat mégis 12 ezer ft volt.És bizony, még ez a pénz is hiányzik.De enmi(ük)kell, öltözni(ük)kell, bérleteket meg kell venni, rezsit fizetni kell+albérlet, és bizony mindig van valami olyan kiadás, amivel az ember nem számol....
De látom nincs gyereked....
26 évesek vagyunk, családi házban élünk ketten+kutyus+cicus.
BEVÉTEL:
Én 77-et keresek mint közalkalmazott (diplomával), a párom 90-et mint művezető egy multinál.
Ez ugye 167.
KIADÁS:
Gáz: 33
Víz: 9
Áram: 12
Telefon+net+tv: 9
Mobil: 20 (ez a munkánkhoz kell)
Hitel 1: 23
Hitel 2: 42
Összesen: 148
Tehát marad: 19 ezer/hó.
Hát, mi ebből inkább eszünk, és nem pakolunk félre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!