Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek gyermeketeket...

Elengednétek gyermeketeket nyaralni olasz vagy görög országba úgy, hogy barátjával mennek kettesben? ( 17 éves barátja 20)

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Igen, de csak szervezett úttal, repülővel, vagy busszal. A Balatonon is kb ugyan annyi veszély van, ha nem több. Ez nagyon gyakori eset, mi is voltunk ilyen idősen többször is az akkor még nagyon népszerű buszos görög úton. Nagyon rossz üzenet lenne ha nem engednéd.
2011. febr. 16. 19:03
 12/24 anonim ***** válasza:
55%

Ha ismered a fiút meg a családját és a lányod beszél angolul persze.

Nem hinném, hogy 21 évesen majd könnyebben boldogul ha eltéved, vagy eltöri a lábát mint 17 évesen.

2011. febr. 16. 19:54
 13/24 anonim ***** válasza:
Engem még még bulizni se engednek el, pedig 20 vagyok...
2011. febr. 16. 20:47
 14/24 anonim válasza:
45%

dehogy engedném el,láttad az Elrabolva cimü filmet?ha nem akkor tekintsd meg...,Magyarorszagra sem engedném el,17 az még nagyon fiatal

19/f XD

2011. febr. 16. 21:01
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is láttam az elrabolva c. filmet és tényleg ilyesztő.

De miből gondolja bárki, hogy egy 17 évest könnyebben elrabolnak mint egy 20 évest.

Lehet ezért van ennyi tesze-tosza semmit nem tudok egyedül csinálni anyukám bejár a tanárokhoz az egyetemre és csomagol uzsit jellegű 18-23 éves ember, mert a 17 éveseket kis gyereknek nézik.

29/N

2011. febr. 16. 21:08
 16/24 anonim ***** válasza:

Lemaradt:

kedves kérdező ne nézzd meg ezt az Elrabolva c. filmet, szerencsére én valószínűleg elfelejtem mire kamaszgyerekem lesz.

2011. febr. 16. 21:09
 17/24 anonim ***** válasza:
43%

Többször jártam már mindkét országban.

NEM CSAK JÓ DOLGOK LÉTEZNEK!!!

Bármi megtörténhet és meg is történik.

Ha szereted a lányodat, akkor NE(!) engedd el kettesben

egy másik gyerekre bízva.

Kisebb a rizikó, ha többen mennek!

2011. febr. 16. 22:32
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem.

17 évesen engem a Balcsira engedtek el csak, de azért másik országba elég meredek helyzet...

2011. febr. 16. 22:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Egyébként 17 évesen (kiskorúként) kimehet valaki az országból szülői kíséret nélkül? Habár jobban belegondolva nem igazán vannak határok... (EU)
2011. febr. 16. 22:47
 20/24 anonim ***** válasza:

17 évesen fiatalkorú vagy már! persze, h mehetsz, 14 fölött egyedül is. szerinted a külföldi osztálykirándulásra majd mindenki kíséri a gyerekét? ne nevettess.

én 18 voltam, mikor először mehettem ilyen jellegű nyaralásra a barátommal, aki akkor 25 éves volt.

anyukám ismerte, megbízott benne. mi több, a ballagási ajándékom volt ez az út :D

egyik osztálytársam 17 évesen már mehetett a 21 éves barátjával szintén valami mediterrán országba.

2011. febr. 17. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!